YouTube – kanavasi tulevaisuuden menestykseen

OneMinStoryn kattavat palvelut vievät YouTube-kanavasi menestykseen. Tarjoamme syvällisen strategisen suunnittelun, kanavan jatkuvan ylläpidon ja optimoinnin. Yhdessä luomme kokonaisvaltaisen videosisältöstrategian, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita ja edistää orgaanista kasvua.

Strateginen lähestymistapa YouTube-menestykseen

Tavoitteenamme on viedä kanavasi johtavaan asemaan alallasi YouTubessa, mikä parantaa myös näkyvyyttäsi Googlen hakutuloksissa. Tämä saavutetaan integroimalla optimointi, strateginen suunnittelu ja laadukas sisällöntuotanto osaksi jatkuvaa palveluamme.

YouTube optimoinnin ja SEO:n rooli nousee Googlen tekoälyhaussa

YouTube-kanavasi optimointi ja SEO ovat avainasemassa modernissa hakukoneoptimoinnissa, jossa Googlen tekoälyhaku korostaa entistä enemmän sisällön relevanssia ja laatua. Tutustu tarkemmin alla olevan videon kautta:

Miksi valita OneMinStory?

Kattava osaaminen ja tulokset

OneMinStory tarjoaa vuosien kokemuksen ja näytöt menestyksekkäästä YouTube-markkinoinnista. Käytössämme ovat parhaat käytännöt ja innovatiiviset ratkaisut, jotka takaavat kanavasi pitkäaikaisen menestyksen.

Räätälöidyt palvelut ja tiivis yhteistyö

Ymmärrämme eri yritysten ainutlaatuiset tarpeet ja räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tavoitteitasi. Tiiviissä yhteistyössä kanssasi kehitämme strategioita, jotka heijastavat liiketoimintasi ydinarvoja ja tavoitteita.

Optimointi, strategia ja seuranta

Panostamme paitsi kanavasi päivittäiseen optimointiin, myös pitkäjänteiseen strategiaan ja tulosten seurantaan. Näin varmistamme, että kasvu on kestävää ja kanavasi saavuttaa maksimaalisen potentiaalin.

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Palvelumme

Strateginen suunnittelu: Kehitämme yhdessä kanssasi kokonaisvaltaisen YouTube-strategian, joka tukee liiketoimintasi kasvua ja tavoitteita pitkällä tähtäimellä.
Jatkuva kanavanhallinta: Otamme tarvittaessa vastuun koko kanavasi hallinnasta, jolloin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.
Sisällöntuotanto ja optimointi: Luomme vaikuttavaa ja kohdennettua sisältöä, joka puhuttelee yleisöäsi ja maksimoi näkyvyyden orgaanisesti.

Miten aloittaa?

Ota yhteyttä meihin tänään, niin aloitetaan keskustelu siitä, miten voimme tukea yritystäsi saavuttamaan YouTube-markkinoinnin huipputuloksia. Yhdessä voimme rakentaa strategian, joka ei vain kasvata näkyvyyttäsi, vaan myös vahvistaa brändisi arvoa markkinoilla.

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Referenssit

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä:

Olemme saaneet myös paljon kaivattua ns. kuluttajien saappaista katsovaa näkemystä videoiden suunnitteluun ja toteutukseen ja olemme erittäin tyytyväisiä, että lähdettiin tähän mukaan.”

– Minna Keränen Liiketoimintajohtaja, Pihla Group Katso Pihla Groupin referenssitarina

”Optimointiprojektista saimme selkeät ohjeet sekä tarvittavan tuen, jotta pystymme jatkossa itsenäisesti tuottamaan optimoituja sisältöjä Youtubeen. Oma ymmärryksemme lisääntyi ja Youtube-kanavamme sai uuden käyttäjäystävällisemmän ilmeen.”

–  Vilma Sanmark, Markkinointisuunnittelija, YIT Suomi Katso YIT:n referenssitarina

Videotuotannossa ei kannata unohtaa valmiiden sisältöjen optimointia. Oneminstorylta saimme apua  ja selkeät ohjeet oman kanavan sisältöjen järjestämiseen, videoiden nimeämiseen, otsikointiin, tekstittämiseen, kuviin, linkkeihin ja tageihin. Kannattaa ehdottomasti maksimoida omien videoiden löydettävyys.

– Sini-Marja Ant-Wuorinen, Marketing Communications Specialist, Perheyritysten liitto

Saimme YouTube-tilimme pohjan kuntoon, ja tästä on hyvä lähteä rikastamaan sisältöjä ja kasvattamaan liikennettä.

– Maija Murto, Marketing Manager, Bonava Suomi Oy

Tiimimme

Tutustu kokeneeseen tiimiimme, joka on valmis auttamaan sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset. Katso koko vakiotiimimme täältä.

Olemme täällä auttaaksemme sinua menestymään YouTube-markkinoinnissa. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteinen matka kohti parempia tuloksia.

Ota yhteyttä