YouTube – kanavasi tulevaisuuden menestykseen

OneMinStory tarjoaa yrityksellesi räätälöityjä palveluita, jotka optimoivat ja tehostavat YouTube-kanavasi sekä sisältöjen tuotantoa. Teemme yhteistyötä kanssasi luodaksemme houkuttelevia, vaikuttavia ja tuloksellisia YouTube -kokonaiskokemuksia ja varmistamme videoista saatavan hyödyn liiketoiminnallesi jatkuvasti 365 päivää vuodessa ja 24 tuntia vuorokaudessa.

Miksi valita meidät kanavasi optimointiprojektiin, julkaisupalveluihin ja tuotantoon?

Kokemusta ja tuloksia

OneMinStorylla on vankka kokemus videomarkkinoinnista ja erityisesti YouTube-alustasta. Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä ja yhteisöitä kasvattamaan näkyvyyttään ja tavoittamaan kohdeyleisönsä, sekä ylittämään liiketoimintansa kasvutavoitteet.

Yhteistyö ja räätälöinti

Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi räätälöimme palveluvalikoiman ja ratkaisumme tarpeisiisi sopivaksi. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi ymmärtääksemme tavoitteesi ja toiveesi.

Optimointi ja tulokset

Panostamme YouTube-kanavasi optimointiin, jotta saavutat enemmän katsojia ja sitoutuneempaa yleisöä. Tavoitteemme on parantaa brändisi näkyvyyttä, luoda merkittävää kasvua kanavallesi ja yhteydenottojen määrään, sekä vaikuttaa positiivisesti hakukonetuloksiin. Näissä kaikissa olemme toistuvasti onnistuneet asiakkaittemme kanssa.

Analytiikan seuranta

Tulokset varmistaa toistuva analytiikan seuranta ja tarvittavien näkemysten ja muutosten tekeminen sen mukaan.

Palvelumme

Kanavan optimointi: Analysoimme ja optimoimme kanavasi kaikilta osin, mukaan lukien otsikot ja thumbnailit, jotta ne houkuttelevat kohdeyleisöä.

Sisällöntuotanto: Luomme korkealaatuista ja vaikuttavaa sisältöä, joka puhuttelee yleisöäsi. Sisällöntuotanto perustuu yhdessä laadittuun strategiaan ja sisältöohjelmaan.

Jatkuva seuranta: Seuraamme tuloksiasi YouTuben analytiikassa ja verkkosisvustonne analytiikassa ja teemme tarvittavat säädöt varmistaaksemme parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Miten aloittaa?

Ota yhteyttä meihin tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa yritystäsi saavuttamaan parempia tuloksia YouTube-markkinoinnissa. Yhdessä voimme luoda vahvemman ja nopeasti vaikuttavamman läsnäolon verkossa.

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Referenssit

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä:

Olemme saaneet myös paljon kaivattua ns. kuluttajien saappaista katsovaa näkemystä videoiden suunnitteluun ja toteutukseen ja olemme erittäin tyytyväisiä, että lähdettiin tähän mukaan.”

– Minna Keränen Liiketoimintajohtaja, Pihla Group Katso Pihla Groupin referenssitarina

”Optimointiprojektista saimme selkeät ohjeet sekä tarvittavan tuen, jotta pystymme jatkossa itsenäisesti tuottamaan optimoituja sisältöjä Youtubeen. Oma ymmärryksemme lisääntyi ja Youtube-kanavamme sai uuden käyttäjäystävällisemmän ilmeen.”

–  Vilma Sanmark, Markkinointisuunnittelija, YIT Suomi Katso YIT:n referenssitarina

Videotuotannossa ei kannata unohtaa valmiiden sisältöjen optimointia. Oneminstorylta saimme apua  ja selkeät ohjeet oman kanavan sisältöjen järjestämiseen, videoiden nimeämiseen, otsikointiin, tekstittämiseen, kuviin, linkkeihin ja tageihin. Kannattaa ehdottomasti maksimoida omien videoiden löydettävyys.

– Sini-Marja Ant-Wuorinen, Marketing Communications Specialist, Perheyritysten liitto

Viestintä- ja markkinointiasiantuntija

Perheyritysten liitto

Tiimi

YouTube uudistukseen tiimiin kuuluu kokenut pääsuunnittelija, YouTube-asiantuntija, graafikko ja sisällöntuotannon osalta käsikirjoittaja, kuvaaja ja leikkaaja. Katso koko vakiotiimimme täältä: Tekijät

Olemme täällä auttaaksemme sinua menestymään YouTube-markkinoinnissa. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteinen matka kohti parempia tuloksia.

Ota yhteyttä