yksi video vai monta oneminstory

Jatkuva videoviestintä tai videosarja on erottuva viestinnän muoto, jolla on huomioarvoa ja vaikutusvoimaa. Se pitää brändin katsojasi mielen päällä myös videoiden välillä. Sitä ei unohdeta yhtä nopeasti kuin yksittäinen video ja sillä on vieläpä uutuusarvoa. Aloittamista vaille valmista siis? Kannattaa hetki hengähtää ja suunnitella. Katsojakokemuksen laadun vaatimustaso ei nimittäin laske jatkuvassa videoviestinnässä. Yleisömme arvokkaimmat resurssit ovat aika ja aivomehu – tuo ihmisen rajallisen päätöksentekokyvyn polttoaine. Aikaa ja aivomehua ei käytetä videon katseluun, jos siihen ei ole syytä. Jokaisen videon on myös kestettävä kilpailu kansainvälisessä vertailussa. Yleisö ei tunne rajoja vaan valikoi mediansa vapaasti globaalista tarjonnasta.

Videosarjan konsepti voidaan muotoilla korostetun yksinkertaiseksi, tuotannollisesti kevyeksi ja rouheaksi. Yleisö ymmärtää ja hyväksyy sen.

Silti jokaisen videon, tai minkä tahansa markkinointiviestin täytyy luvata erottuva ajatus ja lunastaa se odotukset ylittävällä tavalla. Muutoin se on merkityksetön ja siitä jää negatiivinen kokemus. Mutta – ei masennuta vielä! Tästkäkin selvitään aloittamalla tekemään.

Harvalla on resursseja kymmenen hyvän videon tekemiseen heti. Aika monella on  kuitenkin mahdollisuus tehdä ensin yksi. Koska yksi hyvä on parempi kuin kymmennen huonoa. Koska yhdestä päättäminen on helpompaa ja sillä voi kokeilla. Sen voi jopa julkaista ja ottaa vastaan palautetta. Yhdestä voi oppia, ja tehdä seuraavan paremmin. Tulokset saattavat kannustaa johtoporrasta kiihdyttämään tahtia videoiden tuotannossa, ja jonain päivänä pian teillä voi olla viikottainen videosarja.

Jos haluat aloittaa, ja ottaisit vastaan mielelläsi apua sarjanne pilotin tekemisessä, ota yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *