Aloita voittamaan videolla

Video voi voittaa yleisön huomion ja kääntää keskustelun suunnan tehokkaasti. Videoita on kuitenkin jo niin paljon, ettei tavallinen, ihan kiva video enää kiinnosta ketään. Miten voitokasta videota aloitetaan tekemään? Entä voiko valloittavaa videota toteuttaa itse? OneMinStoryn ensimmäisessä asiantuntijatapahtumassa kerromme, miten voitokkaita videoita tehdään.

Mikä tekee videosta voittavan?

Keskiviikkona 19. huhtikuuta kello 8.15 – 11.00 järjestämme markkinoinnin ammattilaisille suunnatun Voitokas Video -tapahtuman Helsingin ytimessä Meeting Park Forumissa. Olemme katsoneet mitä on yli 500:n videon taustalla ja kerromme erityisesti niistä, jotka ovat todennetusti tuoneet voittoja. Tapahtuma on osallistujille ilmainen ja sisältää mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi kevyen aamupalatarjoilun. Ilmoittaudu oheisen lomakkeen kautta nopeasti, sillä paikkoja on hyvin rajoitetusti. Tapahtumalla on myös oma Facebook-event. #VoitokasVideo

Ilmoittautuminen

TAPAHTUMA ON VARATTU TÄYTEEN.  Jos joudut perumaan osallistumisesi, niin kerro meille siitä, jotta joku muu pääsee mukaan! 🙂

Tapahtuman puhujat

Antti Sipilä

Antti Sipilä, CEO @ OneMinStory,

Antti avaa tilaisuuden ja kertoo voitokkaan videon tekemisen lähtökohdista. ”Yli 500:n tallennetun tarinan kokemuksella tiedän, että alussa vain epävarmuus on varmaa. Kun katsotaan nyt mitkä videot ovat voittaneet, niistä löytyy yhteisiä tekijöitä, ja tärkein niistä löytyy asiakkaan ja videon tekijän väliltä.

 

 

 

 

 

Matti Nevala

Matti Nevala, Markkinointijohtaja @ Fiksuvesi

Fiksuvesi on vedenkulutuksen etäseurantapalvelu, joka minimoi inhimilliset virheet ja ongelmatilanteiden ikävät seuraukset sekä tuo tuntuvia säästöjä. Fiksuvesi hyödyntää videoita liiketoiminnassaan hyvin monipuolisesti, aina tuotevideoista rekrytointiin. Matti tulee esittelemään tarkemmin, mitä Fiksuvesi on voittanut videoiden avulla.

 

 

 

 

 

Ville Pohjonen

Ville Pohjonen, Videotuotannon johtaja @ Kuulu

Ville on Kuulun kokenut videotuotannon velho, joka tulee konkreettisten esimerkkien ja harjoitusten avulla näyttämään, kuinka voitokkaita videota voi tehdä pelkällä puhelimella. Luvassa on innostavaa oppimista ja inspiroivaa sisältöä!

 

 

 

 

 

Aikataulu

8:15 Kahvia ja verkostoitumista

9:00 Antti Sipilä: Voitokas video syntyy yhteistyössä.

9:30 Matti Nevala: Case Fiksuvesi – Videoiden avulla voittoja kasvuyritykselle

10:00 Tauko

10:15 Ville Pohjonen (Kuulu): Voittavia videoita puhelimella, töissä!

11:00 Tilaisuus päättyy