=?UTF-8?Q?visio_videotuotantoyhti=C3=B6st=C3=A4=2Ejpeg?

Visio videotuotantoyhtiöstä

Videot ovat tärkeä osa markkinointia miltei kaikilla aloilla ja kaiken kokoisille yrityksille. Myös B2B-ostajat katsovat videoita, kaikissa vaiheissa ostamista, ja niiden katselu on voimakkaassa kasvussa. ( Googlen tuore tutkimus: 70 % B2B-ostajista katsoo videoita ostoprosessin kaikissa vaiheissa. )

Niukassa taloudessa hyvän videon tekemiseen vaadittava aika on tiukalla. Siksi

Tänä päivänä videotuotantoyhtiö tarjoaa koko videon tuotannon yhdeltä luukulta. Se tarkoittaa myös videon suunnittelua.

Kirkastetaan viesti, ehdotetaan ratkaisuja ja haastetaan tilaajaa. Kyllä – tuo on kaikki sitä, mitä perinteisesti mainostoimisto tekee. Tänä päivänä markkinat muuttuvat nopeasti. Video tarvitaan usein muutamassa viikossa. Sen tulee olla kilpailukykyinen kansainvälisessä vertailussa sekä sisältökokemukseltaan, että kustannuksiltaan, oli kohderyhmä kotimaassa tai ulkomailla, koska yleisö katsoo kansainvälisiä sisältöjä sujuvasti kotimaisten rinnalla.  Jättämällä välikädet pois, voidaan keskittää kaikki resurssit tekemiseen.

Videoiden käytön lisääntyminen ja niiden tilaaminen voi tuntua haastavalta. Yhä useampi tilaa videota työkseen ensimmäistä kertaa, tai suora tilaaminen videotuotantoyhtiöstä on uutta, jos on totunnut siihen, että mainostoimisto on ollut mukana välikätenä. Video on investointi, jonka lopputulos on hyvin näkyvä. Tottakai sen tekeminen jännittää. Siksi

Videotuotantoyhtiön tärkein tehtävä on auttaa asiakasta tilaamaan toimiva video tarvitsemaansa tarpeeseen.

Asiakkaan palveleminen on aika eri asia kuin videon kuvaaminen, editointi ja animointi. Se on kuitenkin videotuotantoyhtiön tärkein tehtävä myös kaikissa em. tuotannon vaiheissa. Yhtiö joka pystyy parhaiten palvelemaan asiakastaan, on hänelle paras videotuotantoyhtiö Helsingissä, Suomessa tai yhtä hyvin maailmassa.

OneMinStory on perustettu yrityksiä ja yrittäjiä varten. Tarkoitus on auttaa ja edistää paremmasta unelmoivien ja sen eteen työskentelevien ihmisten uraa ja menestystä. Suomalainen diplomi-insinööriyrittäjä, tuotepäällikkö tai ison talon markkinointijohtaja tiimeineen ovat kaikki unelma-asiakkaitamme. He tuntevat tuotteensa ja osaavat kysyttäessä kertoa siitä ja yleisöstään jotain. Se riittää. He tarvitsevat videon, sillä eivä edes itse jaksa enää kuunnella myyntipuheita tai lukea pitkiä dokumentteja. Me voimme auttaa heitä ratkaisevasti tuomalla mukaan sopivalla tavalla ulkopuolisen näkökulman, suunnittelemalla videon yhdessä hyvin, ja tarjoamalla juuri oikeat videotuotannon erikoisosaajat. Näin saadaan aikaan parempi video, kuin mitä osattiin alun perin odottaa.

Miten sen käytännössä teemme? Yhdessä, niin että tilaajalla säilyy näkyvyys ja kontrolli videon tuotantoon koko matkan ajan. Sitä varten olemme panostaneet videon suunnitteluun ja suunnittelutyökaluun voimakkaasti. Pilvipalveluna toimiva suunnittelutyökalumme mahdollistaa tilaajan isommankin tiimin sujuvan osallistumisen videon tekemiseen. Kokeneet tekijämme uskaltavat ehdottaa ja toteuttaa parhaan ratkaisun. Yhdessä sovittu suunnitelma, deadline ja kustannusarvio haastavat kaikki parempaan suoritukseen.

Tällä visiolla palvelemme asiakkaitamme tänään.

Lisää OneMinStorysta mm. täällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *