Tekijät

Videon suunnittelu ja kattava videotuotannon osaaminen

OneMinStory suunnittelee videon tai videosarjan viestin ja käsikirjoituksen kanssasi erottumaan ja toimimaan kohderyhmäsi ja tavoitteesi mukaan verkossa ja tapaamisissa.  Tarkoituksemme on juhlistaa asiakkaamme palvelua, ideaa ja tarinaa ikuistamalla se kiinnostavaan ja selkeään noin minuutin pituiseen videoon. Tiivis ja vangitseva video luo oivalluksen ja mahdollistaa kiinnostuksen asiakkaamme asiakkaissa, jolloin yhteistyö ja uusi suhde voi alkaa helpommin.

Tuotamme ja ohjaamme koko videotuotannon sen jokaisen osa-alueen parhaalla erityisosaamisella. Antti Sipilä suunnittelee videot yhdessä tiimisi kanssa, tuhannen videon kokemuksella. Tuotantoa koordinoi toimisto ja vakituiset työntekijät, joilla on tiedossaan myös meidän verkoston kaikkien tekijöiden vahvuudet. Yksi on esimerkiksi ilmakuvauksen huippuosaaja ja toinen 3D -animaattori. Porukkaan ja verkostoon kuuluu siis näiden omien tekijöittemme lisäksi kaikkia videotuotannon erikoisosaajia valtankunnalliselta huipputasolta. OneMinStory on paras vaihtoehto sinulle, jos haluat varmasti toimivan videon vuosiksi eteen päin, ja haluat toimia suoraan parhaiden ammattilaisten kanssa.

Antti S. Suunnittelija, Ohjaaja, CEO

Antti suunnittelee videon viestin toimimaan käsikirjoituksessa ja yleisön kokemuksessa tavoitteen mukaan ja sen yli laajalla viestinnän ja liiketoiminnan kokemuksella. Antti on aktiivisesti mukana yrityskentän toiminnassa ja mediassa.

Eemeli, Tuottaja, Kuvaaja, Leikkaaja

OneMinStoryn tuottaja - leikkaaja - kuvaaja pitää huolta tuotantojen sujuvasta rytmistä erityisesti kuvattuissa videoissa. Rumpalilta se sujuu luontevasti.

Antti R. Head of Animation

Antti on näkemyksellinen animaattori ja ohjaaja. Tiukkaa keskittymistä työhön. Vastapainoksi tauoilla läppä kyllä lentää. Maailman luokan näkemystä löytyy myös autoista.

Tartu osaamiseen

Videotuotannon prosessin ja lopputuloksen laatu voi olla korkea ja hinta järkevä, jos valitset oikeat tekijät. Valitse OneMinStory videotuotannon tekijäksesi.

Ota yhteyttä