Tekijät

Huippusuunnittelu ja kattava videotuotannon osaaminen

OneMinStory tarjoaa videollesi huippusuunnittelun ja kattavan videotuotannon osaamisen, etkä maksa muusta. Antti Sipilä suunnittelee videot yhdessä sinun kanssasi yli 500:n videon kokemuksella. Tuotantoa koordinoi toimisto jolla on tiedossaan kunkin tekijän vahvuudet. Esimerkiksi yksi tekijöistä on ilmakuvauksen huippuosaaja ja toinen Suomen paras animaattori. Porukkaan kuuluu paikallisen korkeatasoisen videotuotannon tekijöiden lisäksi kaikkia videotuotannon erikoisosaajia valtankunnalliselta huipputasolta.

”OneMinStory suunnittelee videosi ja toteuttaa sen Suomen parhaalla osaamisella.”

Näin Kiinteistömaailma käyttää OneMinStorya

Kiinteistömaailma on franchising-ketju, jolla on n. 110 myymälän verkosto ympäri Suomen. OneMinStoryn maanlaajuisen verkoston avulla olemme voineet taata kaikille ketjun yrittäjillemme saman hintaisen ja laatuisen videotuotannon. Mahdollisuus tehdä paikallista yhteistyötä toisen yrittäjäverkoston kanssa on myös ollut ketjullemme tärkeää."

Minna Lähteenmaa, markkinointisuunnittelija, Kiinteistömaailma

Antti S.

Antti suunnittelee videosi satojen erilaisten videoiden kokemuksella. Tahtoo tarjota asiakkailleen mahdollisuuden edetä yrittäjinä tai urallaan videon avulla. Harrasteena arjen seikkailut.

Eemeli

OneMinStoryn oma tuottaja - leikkaaja - kuvaaja pitää huolta tuotantojen sujuvasta rytmistä. Rumpalilta se sujuu luontevasti.

Antti R.

Antti on näkemyksellinen animaattori ja ohjaaja. Tiukkaa keskittymistä työhön. Vastapainoksi tauoilla läppä lentää. Maailman luokan näkemystä löytyy myös autoista.

Sami

Tuottaja & kuvaaja jonka sydän lämpeää hyvin tehdyille videoille ja italialaiselle ruoalle. Arvostaa huolellista suunnittelua ja tehokasta tuotantoa.

Antti K.

Kuvaaja & Leikkaaja. Korkean työskentelymoraalin omaava seuramies. Tässä miehessä yhdistyy vankka tekninen osaaminen sekä sisällöllinen ymmärrys.

Miska

Kuvallisen viestinnän sisältö onnistuu yhteen tai 25:teen ruutuun sekunnissa. Miska hallitsee sekä still-kuvauksen, että videon. Harrastuksina elokuvat ja NHL.

Pasi

Pasi kuvaa, editoi ja tuottaa, ja nauttii työskentelemisestä eri alojen osaajien kanssa. Juuri siitä, mitä yritysviestinnän parissa saa tehdä. Pää tyhjenee jääkiekon parissa.

Ville

Ville on tehnyt eeppisiä videoita jo puoli vuosikymmentä freesillä ja tinkimättömällä laadulla. Asiakkaiksi on kertynyt Suomen suurimpia yrityksistä ja parhaita start-uppeja.

Rikumatti

Monenlaisten yritysten tarpeet ratkaissut videoiden tekijä. Luonnossa kuvaaminen ja moottorikelkkailu ovat lähellä sydäntä. Myös urheilukuvaaminen sujuu.

Mikko

Tuottaja ja kuvaaja, jonka tekemisen into ja palo eivät lopu koskaan. Harrastukset ja työ ovat yhtä. Koirat, kokkaaminen ja urbaani musiikki ovat lähellä sydäntä.

Patrik

Kuvaaja ja ohjaaja joka tahtoo löytää parhaan mahdollisen tavan, jolla asiakas voi hyötyä videostaan.
Harrastuksena drifting - tiimin vetäminen.

Tomi L.

Tomi on spiikkeri ja tiedotuksen ammattilainen. Saat hänestä myös hyvän toimittajan ja tuottajan projekteihisi. Musiikki ja keräilyn maailma vievät jäljelle jäävän vapaa-ajan.

Niko Laurila

Ilmakuvauksen lentäjä-ässä, kun vain taivas on kattona! Vaativatkin drone kuvaukset ammattitaidolla. Myös videokuvaaminen ja valokuvaus hoituu. Harrastuksina maisemakuvaus ja urheilu.

Patrick Reittu

Nuoresta iästä huolimatta osaava drone camerapilot, kuvaaja ja editoija. Mahdollisuuksien mukaan perustaa tekemisen luoviin ratkaisuihin. Harrastuksia pallopelit ja shakki.

Tuomas

Tuottaja, ohjaaja ja käsikirjoittaja, idearikas ammattilainen, joka työskentelee täydellä sydämellä, mutta pilke silmäkulmassa. Vapaa-ajallaan urheilee ja toimii Stam1nan valomiehenä.

Jouni

Jouni on kokenut videoalan moniosaaja. Hänen kuvaamat ja leikkaamat videoteokset viimeistellään aina tyylikkäällä grafiikalla ja värimäärittelyllä. Intohimoinen golfin harrastaja.

Tartu osaamiseen

Videotuotannon laatu voi olla pysyvästi korkea ja hinta järkevä, jos valitset oikeat tekijät. Ota OneMinStoryn yritysverkosto videotuotannon välineeksi.

Ota yhteyttä