Tekijät

Videon suunnittelu ja kattava videotuotannon osaaminen

OneMinStory suunnittelee videon tai videosarjan viestin ja käsikirjoituksen kanssasi erottumaan ja toimimaan kohderyhmäsi ja tavoitteesi mukaan verkossa ja tapaamisissa.  Tarkoituksemme on juhlistaa asiakkaamme palvelua, ideaa ja tarinaa ikuistamalla se kiinnostavaan ja selkeään noin minuutin pituiseen videoon. Tiivis ja vangitseva video luo oivalluksen ja mahdollistaa kiinnostuksen asiakkaamme asiakkaissa, jolloin yhteistyö ja uusi suhde voi alkaa helpommin.

Tuotamme ja ohjaamme koko videotuotannon sen jokaisen osa-alueen parhaalla erityisosaamisella. Antti Sipilä suunnittelee videot yhdessä tiimisi kanssa, tuhannen videon kokemuksella. Tuotantoa koordinoi toimisto ja vakituiset työntekijät, joilla on tiedossaan myös meidän verkoston kaikkien tekijöiden vahvuudet. Yksi on esimerkiksi ilmakuvauksen huippuosaaja ja toinen 3D -animaattori. Porukkaan ja verkostoon kuuluu siis näiden omien tekijöittemme lisäksi kaikkia videotuotannon erikoisosaajia valtankunnalliselta huipputasolta. OneMinStory on paras vaihtoehto sinulle, jos haluat varmasti toimivan videon vuosiksi eteen päin, ja haluat toimia suoraan parhaiden ammattilaisten kanssa.

Antti S. Suunnittelija, Ohjaaja, CEO

Antti suunnittelee videon viestin toimimaan käsikirjoituksessa ja yleisön kokemuksessa tavoitteen mukaan ja sen yli laajalla viestinnän ja liiketoiminnan kokemuksella. Antti on aktiivisesti mukana yrityskentän toiminnassa ja mediassa.

Eemeli, Tuottaja, Kuvaaja, Leikkaaja

OneMinStoryn tuottaja - leikkaaja - kuvaaja pitää huolta tuotantojen sujuvasta rytmistä erityisesti kuvattuissa videoissa. Rumpalilta se sujuu luontevasti.

Sari, Käsikirjoittaja

Sari pureutuu tiukalla empatialla katsojan sydänjuuriin. Käsikirjoittajana hänellä on kokemusta kaikista formaateista.

Oliver, myynti- ja jakelukonsultti

Oliver tuntee videon ja YouTuben mahdollisuudet, koska pyörittää sivuprojektina miljoonia katseluita saavaa omaa kanavaansa.

Tartu osaamiseen

Videotuotannon avulla voit ylittää tavoitteesi jos valitset oikeat tekijät. Valitse OneMinStory videotuotannon tekijäksesi.

Ota yhteyttä