Tekijät

Videon suunnittelu ja kattava videotuotannon osaaminen

OneMinStory suunnittelee videon tai videosarjan viestin ja käsikirjoituksen kanssasi erottumaan ja toimimaan kohderyhmäsi ja tavoitteesi mukaan verkossa ja tapaamisissa.  Tarkoituksemme on juhlistaa asiakkaamme palvelua, ideaa ja tarinaa ikuistamalla se kiinnostavaan ja selkeään noin minuutin pituiseen videoon. Tiivis ja vangitseva video luo oivalluksen ja mahdollistaa kiinnostuksen asiakkaamme asiakkaissa, jolloin yhteistyö ja uusi suhde voi alkaa helpommin.

Tuotamme ja ohjaamme koko videotuotannon sen jokaisen osa-alueen parhaalla erityisosaamisella. Antti Sipilä suunnittelee videot yhdessä tiimisi kanssa, yli tuhannen videon kokemuksella. Tuotantoa koordinoi toimisto ja vakituiset työntekijät, joilla on tiedossaan myös meidän verkoston kaikkien tekijöiden vahvuudet. Yksi on esimerkiksi ilmakuvauksen huippuosaaja ja toinen 3D -animaattori. Porukkaan ja verkostoon kuuluu siis näiden omien tekijöittemme lisäksi kaikkia videotuotannon erikoisosaajia valtankunnalliselta huipputasolta. OneMinStory on paras vaihtoehto sinulle, jos haluat varmasti toimivan videon vuosiksi eteen päin, ja haluat toimia suoraan parhaiden ammattilaisten kanssa.

Antti S. Suunnittelija, Ohjaaja

Antti suunnittelee videot alusta loppuun ja pitää huolta, että videot paranevat joka työvaiheessaan timanteiksi joilla on käyttöä vuosikausien ajan.

Samppa, Kuvaaja, Leikkaaja

Samppa kuvaa ja editoi varsinkin kun kohteena ovat ihmiset, hänen suosikkikohteensa.

Sari, Käsikirjoittaja

Sari pureutuu tiukalla empatialla katsojan sydänjuuriin. Käsikirjoittajana hänellä on kokemusta kaikista formaateista.

Aleksi, YouTube-asiantuntija

Aleksi tuntee YouTuben mahdollisuudet, mm. koska on pyörittänyt sivuprojektina miljoonia katseluita saanutta omaa kanavaansa.

Tuukka, Kuvaaja ja ilmakuvaaja

Tuukka on koulutettu elokuvaaja ja ilmakuvaaja, joten hänen johdollaan syntyy elokuvallista ilmaisua maalla, merellä ja ilmassa.

Antti R., Animaattori

Animaattori Antti on kovissa liemissä keitetty animoinnin osaaja ja kehittää osaamistaan intohimoisesti jokaisen projektin kohdalla eteen päin.

Tartu osaamiseen

Videotuotannon avulla voit ylittää tavoitteesi jos valitset oikeat tekijät. Valitse OneMinStory videotuotannon tekijäksesi.

Ota yhteyttä