Ota yhteyttä

Työt

Minuutti riittää tarinasi kertomiseen. Sen osoittavat eri kohderyhmille tekemämme vaikuttavat videotuotannot. Tutustu ja vakuutu!

Dokumenttivideo

Dokumenttivideossa on kyse aidosta ja rehellisestä videosta, joka mahdollistaa yrityksille jatkuvan viestimisen sidosryhmilleen. Se toteutetaan nopeasti ja vaivattomasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Videoita tulee tehtyä ja jälki on autenttista.

Tuotevideo

Hyvin toteutetulla tuotevideolla saavutat näkyvyyttä, herätät mielenkiintoa ja kuvailet tuotettasi vaikuttavalla tavalla, joka tekee sen eläväksi ja muistettavaksi. Videotuotannon parhaiden ammattilaisten avulla saat kilpailijoihisi nähden tuntuvan etulyöntiaseman.

Animaatiovideo

Animaatiossa kaikki on mahdollista, vain tarina ja kohderyhmä ovat ratkaisuiden rajoina. Voimme soveltaa videoosi mm. erilaisia kartta-animaatiota, siirtymäanimaatiota, tekstianimaatiota tai räätälöityjä hahmoja ja 3D-elementtejä. Hyödyt tekemistämme lukuisista animaatiovideoista ja niistä kertyneestä kokemuksesta.

Yritysvideo

Yritysvideo kertoo asiasi kiinnostavalla tavalla. Se esittelee yrityksesi ajatuksen myös niiltä osin, mitä sanat yksin eivät voi välittää. Yritysvideo kertoo teidän tarinan, jakaa aidon oivalluksen siitä mitä teette ja miksi, ja luo ymmärryksen ja luottamuksen pohjan myyntiä varten.

HR-video

Video johtamisen välineenä on kasvava trendi. Yhteinen suunnitelma välittyy taatusti kaikille yrityksen arvojen mukaisella video-esityksellä. Livenä striimatut tilaisuudet ja tapahtumat ovat helposti saavutettavissa heillekin, jotka eivät pääse paikan päälle.

Opastusvideo

Tee koulutuksesta visuaalinen elämys. Mielenkiintoinen opastusvideo eli tutorial tarjoaa erinomaista näkyvyyttä ja lisäarvoa brändillesi.  Se on yhteistä osallistavaa tekemistä asiakkaasi kanssa, aiheesta joka varmasti kiinnosta häntä.