Ota yhteyttä

Työt

Minuutti riittää tarinasi kertomiseen. Sen osoittavat eri kohderyhmille tekemämme vaikuttavat videotuotannot. Tutustu ja vakuutu!

Tuotevideo

Hyvin toteutetulla tuotevideolla saavutat näkyvyyttä, herätät mielenkiintoa ja kuvailet tuotettasi vaikuttavalla tavalla, joka tekee sen eläväksi ja muistettavaksi. Videotuotannon parhaiden ammattilaisten avulla saat kilpailijoihisi nähden tuntuvan etulyöntiaseman.

Animaatiovideo

Animaatiossa kaikki on mahdollista, vain tarina ja kohderyhmä ovat ratkaisuiden rajoina. Voimme soveltaa videoosi mm. erilaisia kartta-animaatiota, siirtymäanimaatiota, tekstianimaatiota tai räätälöityjä hahmoja ja 3D-elementtejä. Sinä hyödyt tekemistämme lukuisista animaatiovideoista ja niistä kertyneestä laajasta kokemuksesta.

Yritysvideo

Yritysvideo kertoo asiasi kiinnostavalla tavalla. Se esittelee yrityksesi ajatuksen myös niiltä osin, mitä sanat yksin eivät voi välittää. Yritysvideo kertoo teidän tarinan, jakaa aidon oivalluksen siitä mitä teette ja miksi, ja luo ymmärryksen ja luottamuksen pohjan myyntiä varten.

HR- ja rekryvideo

Video johtamisen välineenä on kasvava trendi. Yhteinen suunnitelma välittyy taatusti kaikille yrityksen arvojen mukaisella video-esityksellä. Livenä striimatut tilaisuudet ja tapahtumat ovat helposti saavutettavissa heillekin, jotka eivät pääse paikan päälle. Rekrytoinnissa rekryvideo välittää työyhteisön tunnelman ja hengen paremmin kuin mikään muu media.

Opastusvideo

Tee koulutuksesta visuaalinen elämys. Mielenkiintoinen opastusvideo eli tutorial tarjoaa erinomaista näkyvyyttä ja lisäarvoa brändillesi.  Se on yhteistä osallistavaa tekemistä asiakkaasi kanssa, aiheesta joka varmasti kiinnosta häntä.