Ilmakuvaus – lentokorkeutta videotuotantoon

Miltei kaikilla verkostomme jäsenillä on ilmakuvauskalustoa  ja osaamista sen käyttöön. Oheisessa videossa tuotantoaan esittelee ilmakuvaukseen erikoistunut jäsenyrityksemme, Ilmavaltiaat.

Ilmakuvalla on käyttöä – Ilmavaltiaat mahdollistajana

Ilmakuvaus näyttää sijainnin konkreettisesti ja samalla myös viihdyttävästi. Se vangitsee yleisön videon joko heti alussa henkeäsalpaavilla näkymillä tai vasta lopussa sitomalla tarinan kokonaisuudeksi. Lopetus onkin tärkeä osa tarinaa, sillä se määrittää tarinan viimeisen, mieleenpainuvimman muiston.

Kun videolla haetaan läpimurtoa ihmisten tajuntaan, miksei tehtäisi sitä parhain mahdollisin keinoin? Dronet ja intohimoiset yrittäjät tekevät sen tänään mahdolliseksi jokaisen yritysvideon kohdalla.

Myös maan päällä

Nykyistä dronekalustoa voi käyttää myös muuhun, kuin tyypilliseen ilmakuvaukseen. Esim. kekseliäät ja nopeat kamera-ajot maan tasalla ovat dronekalustolla usein nopeammin ja helpommin toteutettavia kuin perinteisin ajo-laittein.

Ilmakuvaus on yksi pensseli lisää jokaisen yritysvideon tuotannon työkalupakkiin, ja (kuten videosta näkyy) kyllä kelpaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *