Videopalvelu nopeaan toimintaan

Kaikki yritykset voivat hyötyä laadukkaiden videoiden julkaisusta. Videoiden tekeminen koetaan kuitenkin haastavaksi ja aikaa vieväksi työksi. Siksi tarjoamme yrityksille laadukkaiden videoiden nopeaan tuotantoon videopalvelua.

Videopalvelun vaiheet

 1. Materiaalin kuvaus suunnitelman mukaan tai improvisoiden aamu- tai iltapäivällä. 
 2. Editointi samana tai seuraavana päivänä.
 3. Mahdolliset korjaukset kommenttien mukaan seuraavana työpäivänä.

Julkaistavaksi valmis video valmistuu tarvittaessa siis kahden päivän aikana. Videopalvelun tuottajat ovat kokeneita OneMinStoryn tuottajien verkoston jäseniä.

OneMinStory videon kuvaaminen Gapps toimistolla - videopalvelu asiakas.

Jakelu

Voit hoitaa videon julkaisun itse tai ulkoistaa senkin lisäpalveluna meille:

 • Videoiden julkaisu SEO-optimoituna ja tekstitettynä YouTube-tilillenne.
 • YouTubessa jakelun vahvistus, jonka avulla saat videollesi min. 2000 katsojaa sinun kohderyhmästäsi.
  •  Emme käytä keskeyttäviä preroll- , tai intsream-mainoksia, vaan vapaaehtoisesti valittavia mainoksia.
 • Voit tilata koko jakelun vahvistuspaketin tai vain videon tekstityksen paketoituun hintaan. Pakko ei ole ottaa mitään. Saat meiltä neuvontaa toivomasi tuloksen saavuttamiseksi.
 •  Jakelun yhteydessä saat tietoa videosi vaikutuksista YouTuben ja Googlen analytiikan kautta.

Mahdollistaa jatkuvan videoiden tekemisen

Videopalvelun tarkoitus on mahdollistaa kohtuuhintainen ja jatkuva videoiden tekeminen yrityksille. Toistuva videoiden tekeminen on ylivoimainen keino kertoa mistä tahansa asiasta, sekä paras tapa markkinoida yritystä, tulla tutuksi, kuulluksi ja nähdyksi ja pysyä asiakkaittesi mielessä. Siksi ehdotamme, että teet videon kanssamme kerran kuussa.  Voimme kysellä perään, jos sinusta ei kuulu mitään. Voit sanoa ei kiitos milloin vain.

Hyödyt

 • Tulee tehdyksi videoita. Videon tilaaminen on helppoa, kun hinta, aikataulu ja prosessi on selvillä, eikä sitä tarvitse tehdä itse. 
 • Läsnäolo mediassa. Asiat, tapahtumat ja julkistukset saadaan napakoiksi videoksi ja jaetuksi eteenpäin asiakkaille kiinnostavalla tavalla.
 • Tuore ja aito videotuotanto on in. Rehellisyys, aitous ja ajankohtainen on kiinnostavampaa kuin siloteltu tavara.
 • Jatkuva videonäkyvyys vahvistaa yrityksen digitaalista ilmeen kokonaisuutta. Se on erityisen erottuvaa, koska toistaiseksi vain harvat yritykset tekevät sitä.
 • Löydettävyys hakukoneissa. Videoiden sarja vaikuttaa hakukonenäkyvyyteen merkittävästi.
 • Palaute. Saadusta palautteesta ja analytiikasta voi oppia liiketoiminnan kehittämiseen nopeasti vaikuttavalla tavalla.

Ota yhteys videopalveluun

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

CASE GAPPS

Gapps on Suomen johtava Google Cloud -asiantuntijatalo, joka lähti rohkeasti tekemään videosarjaa kanssamme. Yhteistyössä olemme kehitelleet keskenään hyvinkin erilaisia videoita ja lisää on tulossa. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Videot ovat helposti lähestyttäviä ja rentoja, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Tuotannot vietiin läpi nopeasti ja tehokkaasti, jolloin prosessiin ei tuhraannu resursseja.