Käyn useimmiten parturissa samalla tutulla parturillani, Marilla. Marin parturituoli sijaitsee Helsingin keskustassa. Koska Mari on mielestäni paras, yritän sopia parturikäynnit yleensä jonkun muun kirkonkyläreissun kanssa. Ajanvaraus sujuu Marin kanssa joustavasti.

Kotikortteliini Alppilassa on hiljattain ilmestynyt edullisia parturiliikkeitä, joiden kyltit kertovat, että hinta on n. puolet siitä, mitä Marilla. Olen kerran kokeillut niistä yhtä.. kiireessä. (Älkää kertoko Marille…) Aikaa säästyisi matkoista, jos kävisin heillä. Mutta he eivät leikkaa hiuksia yhtä hyvin, eivätkä välitä työnsä tuloksista yhtä paljon tai samalla tavalla kuin Mari.

Antti Sipilä ja parturi Mari GentelmanissaVideon tekijä parturissa

Vitsailtiin viimeksi Marin kanssa, että voihan hiukset leikata itsekin. Hyvät sakset eivät paljoa maksa. ”Niin voi, mutta minkälaiset niistä sitten tulee?” nauroi Mari. Hän ei itse kuulemma leikkaa omia hiuksiaan, eikä muidenkaan hiuksia kotonaan, koska siitä tulee karvaa joka paikkaan.

Miten on mahdollista, että Mari leikkaa hiukset hyvin joka kerta? Miksei hiuksista tule koskaan outoja? Koska hän on parturi.

OneMinStoryn kautta saat videon tekijän, kaikkialla Suomessa, jos et halua tehdä videotasi itse.

Myös Markkinointi & Mainonta kirjoitti OneMinStoryn videoyrittäjien verkostosta hiljattain.

P.S. Marin tavoittaa osoitteesta Parturi Gentleman, Eerikinkatu 9, P. 09 694 3030

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *