markkinointi ulkoistaminen ostaminen videonSisällön tuotanto kaiken muun työn ohessa voi tuntua ylivoimaiselta taakalta. Voi olla vaikeaa nähdä ja valita mitä kertoa ja miten. Mitä tehdään, ulkoistetaanko koko markkinointi?

Älä ulkoista, koska sinua tarvitaan viestin muodostamisessa. Viestin kiinnostava ydin on jossain sinun ja liiketoimintasi välissä. Viestin täytyy olla lähtöisin sieltä, jotta se voi resonoida yleisössä luottamusta herättävällä tavalla. Pyydä ja osta apua kumppanilta, jolla on erityisosaamista juuri sen lajin sisällön tekemisessä, jota olet tekemässä. Suosi heitä, jotka ovat tekemisen kautta oppineet asiakkaan asioiden kuulemisen, niiden haastamisen ja kiinnostavaksi tekemisen.

Se että sinua kuunnellaan on tärkeämpää kuin design. Design on siistiä ja kivaa, ja se tehostaa viestiä valtavasti. Mutta:

Design ei ole viesti.

Antaako kumppanisi sinun halutessasi osallistua oman tarinasi kerrontaan? Jos ei, on vaarana, että saat hienot ja tyhjät kuoret.

Lopuksi video, johon törmäsin sattumalta internetin käytävillä ja joka antoi inspiraatiota tähän postaukseen. Se sopii mielestäni hyvin töihin palaamiseen tunnelmiin uuden vuoden kynnyksellä. Enjoy in English.

Kirjoittaja: Antti Sipilä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *