Videon taikaan tarvitaan hyppysellinen työtä

Videot syntyvät yleisen käsityksen mukaan melkein itsestään. OneMinStoryn tuotantotoimistolla autamme ainakin omasta mielestämme paljon tuota taikaa tapahtumaan. Pureskelemme asiakkaan tarpeet sellaiseen muotoon, että kunkin videon tuotanto etenee verkoston parhaille tekijöille niin hyvin suunniteltuna, kuin mahdollista.

Suunnittelu osana video tekemistä

Motto lainattakoon Dwight D. Eisenhowerilta:

Suunnitelmat ovat taistelussa turhia, mutta suunnittelu on korvaamatonta.

Videon sisältösuunnitelman lisäksi tuotantoon kuuluu myös mm. aikataulu ja kustannukset, jotka kiinnostavat yleensä etupainotteisesti videon tilaajaa. Ne muotoillaan tarjouksen muotoon.

Oikea työkalu ja jatkuva viestintä

Videot suunnitellaan siihen tarkoitetulla suunnittelutyökalulla, ihan pilvessä. Sen avulla kaikki asiakkaan ja meidän tiimin jäsenet voivat halutessaan nähdä videon suunnitelman reaaliajassa. Suunnittelutyökalu poistaa ikävät mailiketjut ja antaa siten mahdollisuuden organisaatiolle usean videon työstämiseen samanaikaisesti kanssamme. Kaikki voivat osallistua suunnitelman kommentointiin juuri niin paljon kuin haluavat ja sama suunnitelma on myös tekijöiden käytössä toteutuksen aikana.

Tuotannon koordinointi, suunnitelman päivittäminen ja viestintä kaikissa vaiheissa on tarpeen, ettei tule turhaa takapakkia tekemisessä.

Julkaisu olennainen osa videon tekemistä

Valmiita videoita ehditään ihastelemaan sen minuutin verran, mitä ne yleensä ovat kestoltaan. Asiakkaan neuvontaan saman videon julkaisussa kuluu usein muutama minuutti enemmän, jotta saadaan varmasti YouTuben ja somekanavien asetukset optimaalisiksi kunkin videon julkaisua varten, jotta kohdeyleisö saa nähdä sen siellä missä kukin heistä verkossa vaeltaakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *