OneMinStory – Tuotantoyhtiö

OneMinStory on vuonna 2011 perustettu yrityksiä palveleva videoiden tuotantoyhtiö. Tuotamme globaalissa vertailussa vaikuttavia videoita, joilla teemme asiasi ymmärrettäväksi nopeasti ja vaikuttavasti. Kotipaikkamme on Helsinki, ja palvelemme sinua kaikkialla Suomessa ja maailmalla. OneMinStoryn omistaa kolme yrittäjää, jotka ovat kaikki mukana yhtiön toiminnassa. Tuotannon tekijät tulevat valtakunnallisesta erikoisosaajien verkostosta.

Elämyksellinen video helposti ja nopeasti

Markkinat eivät odota. Jaamme kanssasi yhteisen tavoitteen: Saattaa vaikuttava video ripeästi valmiiksi. Siihen käytämme tekijäverkostomme parasta osaamista ja taitojemme rohkeaa soveltamista.

Luovuus ei rajoitu vain näkyvään lopputulokseen. Suosimme luovia tuotannollisia ratkaisuja, joilla teemme laadukkaan videon vaivattomasti, nopeasti ja kohtuullisilla kustannuksilla ja panostamme toiminnan ja omien digitaalisten työkalujemme kehittämiseen.

Käytössämme on itse kehittämämme ja asiakkaittemme kiittämä videon suunnittelutyökalu. Yksinkertaisen pilvipalvelun avulla kaikki tiimin jäsenet voivat osallistua suunnitteluun  ja videon sunnittelma on aina ajantasaisena nähtävillä. Mailiketjut jäävät pois ja voimme toteuttaa saman asiakasorganisaation kanssa useita videoita saman aikaisesti.

Lue lisää täältä: Visio videotuotantoyhtiöstä

Ota yhteyttä ja kysy lisää