Onko organisaatiosi ensimmäinen video vielä tekemättä vai onko edellisestä videosta jo aikaa? Eikö videot ole tuottaneet haluamallasi tavalla? Onko sinulla tulossa uusi lanseeraus tai muu uudistuminen? Haluatko uutta virtaa myyntiisi?

Tuloksiin sidottua videomarkkinointia

Tarjoamme organisaatiollesi mahdollisuuden videon tuottamiseen ja jakeluun täysin ilman riskiä videon onnistumisesta. Laskutamme vain yhdessä sovitun mittariston mukaisesti. Toisin sanoen, maksat vasta kun video todistetusti tuottaa tulosta. Tarkoituksenamme on auttaa sinua mahdollisimman riskittömästi ja toisaalta kannustaa videon maksimaaliseen hyödyntämiseen osana myyntiä, lanseerausta tms. Videon suunnittelun ja tuottamisen lisäksi pidämme tietysti huolta sen jakelusta, sekä tuemme asiakasta sen hyödyntämisessä monipuolisesti eri kanavissa. Syynä tähän rohkeaan tarjoukseen on uskomme omaan tekemiseen.

Esimerkki hinnoittelusta

Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa kohtuullisen tuloksen perustuen myyntiin. Mitattavia asioita voivat olla esimerkiksi

  • Tuotteen, palvelun tai koko yrityksen myyntimäärä
  • Myynnin kasvu viime vuodesta

Sen ylittyessä asiakas maksaa videon tuotantokustannukset, jotka on ennakkoon sovittu.

Lisäksi sovimme palkkiotaulukosta ja portaikosta, jonka mukaan asiakas maksaa tietyn summan tai prosentin tavoitteen saavuttamisen jälkeen. Lopuksi sovitaan myös maksimipalkkio, eli vaikka myynti vielä jatkaisi kasvua yli tietyn rajan, emme enää veloita enempää.

Esimerkiksi näin:

Toteutunut 6 kk:n  tavoitetaso        Maksettavaksi tulee
Tavoite 100 %        Tuotantokustannus
Tavoite ylitetty 110 %        Lisäpalkkio
Tavoite reilusti ylitetty 125 %        Maksimipalkkio

Lomake

Voit täyttää oheisen lomakkeen tai ottaa meihin yhteyttä

  • Kerro tässä mahdollisimman tarkasti organisaation tarvitseman markkinoinnin aiheesta/tarpeesta, ts. mihin videota tarvitaan? Esimerkiksi tuotelanseeraukseen tai -esittelyyn, yrityksen esittelyyn jne.
  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg, png.
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg, png. Maksimikoko 64 Mt.