Riskitöntä videotuotantoa

Videon tekeminen OneMinStoryn kanssa on aina riskitöntä, sillä toteutamme videosi yhdessä laaditun suunnitelman puitteissa valmiiksi asti etukäteen sovitulla kustannusarviolla. Video on valmis vasta kun sinä olet siihen tyytyväinen. Lisäksi tarjoamme sinulle myös vinkit videon jakeluun, ja halutessasi takuuvarman  saavuttavuuden sekä hakuoptimoinnin jakelupaketilla.

Olemme valmiita menemään myös pidemmälle:

Tuloksiin sidottu videomarkkinointi

Haetko esimerkiksi tiettyä rahoitusta esim.  joukkorahoituksella, ja tarvitset kampanjaasi varten videon? Mikäli uskomme, että pääset parempiin tuloksiin meidän kanssa tehdyn videon avulla, tarjoamme sinulle tuloksiin sidottua videotuotantoa. Laskutamme vasta kun saavutamme yhdessä sovitut tulokset.

Tuloksiin sidotussa videomarkkinoinnissa maksat vasta kun video todistetusti tuottaa tulosta. 

Autamme sinua saavuttamaan toivotun tuloksen ja hyödyntämään videota osana myyntiä, lanseerausta tai rahoituksen keräämistä. Videon suunnittelun ja tuottamisen lisäksi huolehdimme sen jakelusta, sekä tuemme asiakasta sen hyödyntämisessä monipuolisesti eri kanavissa. Me uskomme omaan tekemiseemme. Anna meidän auttaa sinua kaikella osaamisellamme!

Täytä oheinen lomake tai ota meihin yhteyttä

Riskitön video

  • Kerro hankkeestasi. Mikä on tavoitteesi ja kohdeyleisösi?
  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg, png.
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg, png. Maksimikoko 64 Mt.