Aina riskitöntä videotuotantoa

Videon tekeminen OneMinStoryn kanssa on aina riskitöntä, sillä toteutamme videosi yhdessä laaditun suunnitelman puitteissa. Video on valmis vasta kun sinä olet siihen täysin tyytyväinen. Lisäksi tarjoamme sinulle myös vinkit videon jakeluun, ja halutessasi takuuvarman  saavuttavuuden sekä hakuoptimoinnin jakelupaketilla.

Rohkeimpien riskinottajien kanssa otamme itsekin riskiä..

Myös tuloksiin sidottua videomarkkinointia

Tarjoamme organisaatiollesi mahdollisuuden videon tuottamiseen ja jakeluun täysin ilman riskiä videon onnistumisesta.

Onko sinulla rajattu myyntihanke, vaikkapa rakennus-  tai rahoitushanke työn alla? Tai haetko tiettyä rahoitusta esim.  joukkorahoituksella, ja tarvitset kampanjaasi varten videon? Mikäli uskomme että pääset parempiin tuloksiin videon avulla, tarjoamme sinulle täysin riskittömän videotuotannon. Laskutamme silloin vasta kun saavutamme yhdessä sovitun tulosmittarin mukaisen tuloksen.

Toisin sanoen maksat vasta kun video todistetusti tuottaa tulosta.

Tarkoituksena on auttaa sinua mahdollisimman riskittömästi ja toisaalta kannustaa videon maksimaaliseen hyödyntämiseen osana myyntiä, lanseerausta, rahoituksen keräämistä tms. Videon suunnittelun ja tuottamisen lisäksi pidämme tietysti huolta sen jakelusta, sekä tuemme asiakasta sen hyödyntämisessä monipuolisesti eri kanavissa. Me uskomme omaan tekemiseemme, ja siksi haluamme tarjota sinulle tämän ainutlaatuisen ja ennennäkemättömän mahdollisuuden.

Voit täyttää oheisen lomakkeen tai ottaa meihin yhteyttä

  • Kerro tässä mahdollisimman tarkasti hankkeestasi: minkälaisesta hankkeesta on kyse? Mitä haluat saavuttaa? Mitä myyt?
  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg, png.
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg, png. Maksimikoko 64 Mt.