YouTube -kanavan optimointi toi merkittävästi lisää katsojia

Jos kukaan ei klikkaa videota ja käynnistä sitä, silloin video tuotantoon sijoitettu investointi on mennyt täysin hukkaan. YouTube kanavan optimointi perustuu käyttöliittymän eli kanavan ja sisältöjen järjestämiseen ja muokkaamiseen yleisöä optimaalisesti palvelevaan muotoon brändin viestiä vahvistaen mikä saa myös YouTuben suosittelemaan videota juuri oikealla yleisölle jatkuvasti julkaisun jälkeen.

YIT Koti -kanavan ja olemassa olevien sisältöjen optimointi on vaikuttanut kanavan katseluihin heti. Nyt myös uuden tuotannon suunnittelussa ja julkaisussa osataan ottaa huomioon tekninen optimointi ja ennen kaikkea yleisön palvelu parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaan kommentit

OneMinstory on ollut kumppanimme Youtube sisältöjen optimointityössä. Optimointiprojektiin saimme selkeät ohjeet sekä tarvittavan tuen, jotta pystymme jatkossa itsenäisesti tuottamaan optimoituja sisältöjä Youtubeen. Oma ymmärryksemme lisääntyi ja Youtube-kanavamme sai uuden käyttäjäystävällisemmän ilmeen. Olemme myös yhdessä suunnitelleet ja toteuttaneet Youtube-kanavaan sopivaa sisältöä.

Vilma Sanmark, YIT Suomi Oy, Markkinointisuunnittelija Ota yhteys OneMinStoryyn »

YIT Koti YouTube-kanavan videoiden tuotanto

YIT on Suomen suurin rakennusliike, joka rakentaa tunnetusti upeita asuntoja parhaille rakennuspaikoille.  Teimme YIT Koti YouTube-kanavalle optimoinnin, joka nostaa Youtube-kanavan videoiden katselujen määrää ja kanavan käyttäjäkokemuksen tasoa. Samalla aloitimme videotuotannon YIT Koti kanavan valikoitujen asuntohankkeitten esittelemiseen. Uudet videot on suunniteltu käyttäjiä varten, ja niiden tuotannossa hyödynnetään kanavan käyttäjädataa. Videot ovat saaneet merkittävästi enemmän katseluita suhteessa kanavan aiempiin videoihin.

Oheisissa videiossa on esitteltynä on merellinen Espoon Seaside. Esiintyjinä videoissa toimivat asuntohankkeen aidot vastaavat henkilöt.

Asiakkaan kommentit

"Yhteistyö OneMinStoryn kanssa sujui erittäin hienosti. Saimme heiltä runsaasti ideoita videoille ja heidän selkeä ohjauksensa auttoi meitä saavuttamaan haluamamme tavoitteet. Olen erittäin tyytyväinen yhteisiin projekteihimme ja käytämme heitä varmasti jatkossakin vastaavissa videoissa!"

Erkko Kiviluoma, Projektipäällikkö, YIT Suomi Oyj Ota yhteys OneMinStoryyn »

Katso myös

KVKL:n hintaseurantapalvelu on ekosysteemi

Tuotevideo, Animaatiovideo

Equinix – maailman suurin konesalipalvelu rekrytoi

Kuvatut videot, HR- ja rekryvideo

Kontio SmartLog

Kuvatut videot, Tuotevideo

Vaisala – Vuoden Perheyritys

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Aalto-yliopisto opiskelijamarkkinointi

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla, HR- ja rekryvideo

ETU ry – Me teemme historiaa

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla