Vuoden 2021 perheyrityksenä palkittiin Lindström Oy.

Lindström Oy on yli 170 vuotta vanha perheyritys, joka on samalla yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Yritys toimii jo 24:ssä eri maassa. Yritys tarjoaa kattavasti tekstiilipalveluita matoista työvaatteisiin, yritystekstiileihin sekä teollisuuspyyhkeisiin. Yritys toimii jo 5:ssä sukupolvessa. Yritys on ylpeä tekstiilikierrätyksen ja kierrätystalouden edelläkävijä. Pitkän menestyksen salaisuudeksi yritys nimeää työntekijöiden ja sidosryhmien kunnioituksen.

Katso yrityksen kiehtova tarina omistajuudesta.

 

Asiakkaan kommentit

”Vuoden perheyritys -videon kuvaukset sekä niihin liittyvä haastattelu eivät ole projekti helpoimmasta päästä. Laajasta materiaalista oli tiivistettävä 173-vuotiaan perheyrityksen tarina kiteytettynä ja omistajien ääni tiivistettynä muutamaan minuuttiin. Oneminstoryn kanssa tämäkin projekti toteutui täysin avaimet käteen -periaatteella. On hienoa, kun voi luottaa paitsi tekniseen laatuun, myös nopeaan ymmärrykseen siitä, miten hyvä tarina pääviesteineen rakentuu.”

Sini-Marja Ant-Wuorinen, viestintä- ja markkinointisuunnitteliija, Perheyrityspalkintoraadin jäsen, Perheyritysten liitto Ota yhteys OneMinStoryyn »

Katso myös

Parasta Perheyritystä etsimässä

Tuotevideo, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla, HR- ja rekryvideo

Vuoden Perheyritys on Mantsinen Oy

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

ETU ry – Me teemme historiaa

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Probitat saa kasvisruuan maistumaan mahtavalta

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Luoto Company – Intro

Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla, HR- ja rekryvideo

Asuntokauppa – Kiinteistömaailma

Tuotevideo, Animaatiovideo