Asiantuntijapalvelun kumppanuusmalli välittyy tehokkaasti videolla

Sweco Asiantuntijapalvelut Oy tarjoaa korjausrakentamisen suunnittelua ja hankkeen hallintaa kahdella edistyksellisellä kumppanuusmallilla, Joustolla ja Varmalla, jotka on suunniteltu erilaisten taloyhtiöiden tarpeisiin. Niiden myynnissä ei ole tarkoituksen mukaista selittää toimintamallia monimutkaisesti, vaan on hyvä saada riittävä ymmärrys asiakkaalle, esimerkiksi taloyhtiön hallitukselle välitettyä mahdollisimman selkeästi ja miellyttävästi, tietysti Swecon brändiä myös tarkoituksen mukaisesti  kohderyhmälle välittäen, jotta päästään keskustelemaan mahdollisimman pian tarkemmin asiakkaan hankkeesta ja sen erityistarpeista.

Asiantuntijapalvelun myynnin helpottamiseksi videon toteutus modulaarisena

Videot toteutettiin niin, että molemmissa on sama kumppanuusmallin perusajatuksen esittely alussa, ja tarkempi Jousto tai Varma – palvelun esittelyn osuus on videon toinen puolisko.  Lähtökohta oli se, että Swecon kumppanuusmallit on suunniteltu niin selkeästi tietyn tyyppistä taloyhtiötä hyödyttämään, että asiantuntija valitsee etukäteen kumpaa mallia asiakkaalle tarjotaan. Siten myös video on valmiiksi kokonainen tarina ja valittu, eikä kahta erillistä ( kumppanuusmalli – ja Jousto tai Varma) videota tarvitse näyttää. Tarkoitus on, että videoita käytetään pitkään myynnin tukena mm. asiakastapaamisissa tai ennakoivana materiaalina.

Asiakkaan kommentit

"Video on ollut aktiivisessa käytössä asiakastapaamisissa ja palaute on ollut hyvä ! Videon avulla olemme saaneet tärkeään viestiimme lisää kiinnostavuutta. Tahtotilamme on olla ymmärrettävä asiantuntija ja tämä on auttanut siinä tavoitteessa hienosti !"

Jaakko Yli-Säntti, Toimialajohtaja, Sweco Asiantuntijapalvelut Ota yhteys OneMinStoryyn »

Katso myös

Asuntokauppa – Kiinteistömaailma

Tuotevideo, Animaatiovideo

Kontio SmartLog

Kuvatut videot, Tuotevideo

LähiTapiola Sijoituskiinteistöt

Tuotevideo, Animaatiovideo, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Inwido – Ikkunat

Tuotevideo

Siltaraha – Yritysrahoitus verkossa

Tuotevideo, Animaatiovideo, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Pala – Uusi tapa myydä asuntosi itse

Tuotevideo, Animaatiovideo, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla