Uusi teknologia ja yrityksen henki tutuksi animaatiovideolla

LoOok Industriesin ja Neurosonicin tuote Neuron Activation Pod eli N.A.P tuottaa hyvinvointia ja keskittymiskykyä yritysten työntekijöille ja asiakkaille.  Siitä kertoo animaatiovideo Billystä, joka on LoOok Industriesin maskotti. Animaatio kulkee Billyn mukana viikolla N.A.P:in käyttäjänä ensi kertaa.

Animaatiovideosta haluttiin hauska ja yllättävä

Ei mitään tylsää selitystä, jota on nähty jo aiemmin. Vaikka kyseessä on tieteelliseen tutkimukseen perustuvasta terveysteknologiasta ja julkisesta tuotevideosta, sen ei tarvitse olla tylsä kun asiat ovat oikein. Asiakkaan rohkeus oli tämän videon suunnittelussa avuksi, ja se on yksi suosikkitöitämme.

Animaation tuotanto

Animaation tuotanto alkoi suunnittelusta, johon panostettiin asiakkaan kanssa riittävästi aikaa.  Animaatiovideon varsinainen tuotanto alkoi Billyn mallintamisesta ja sitten käsikirjoituksen mukaisesti ja spiikkerin ääneen tahdittamana animaattorille annettiin vapaat kädet toteutukselle toimia sen hengen mukaan mistä oli puhuttu.

Billyn viikko on saanut paljon positiivista palautetta LoOok Industriesin sosiaalisessa mediassa ja asiakkaiden ja yhteistyökumppanien keskuudessa.

Asiakkaan kommentit

”Yhteistyö sujui hyvin ja nopeasti, olemme lopputulokseen tyytyväisiä.”

Ivar Gestranius, Founder / Design Director LoOok Industries Ltd. Ota yhteys OneMinStoryyn »

Katso myös

Helsingin yliopisto – Digitaidot

Tuotevideo, Animaatiovideo

Täsmälääketiede ja Genomikeskus

Animaatiovideo, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Allianssi – Miksi äänestää?

Animaatiovideo