Erilainen kasvun rooli jokaiselle sukupolvelle

MSK Group, vuoden perheyrityspalkinnon voittaja, on kasvanut 1940-luvun Ylihärmäläisestä startupista merkittäväksi kansainväliseksi konserniksi. Videomme syventyy MSK Groupin ainutlaatuiseen tarinaan, jossa kolmannen sukupolven omistajat ja hallituksen jäsenet – Nanna Hietala, Markus Isosaari ja Elina Väljä – jakavat yrityksen matkan vaiheita.

He kertovat, kuinka ensimmäinen sukupolvi loi perustan, toinen sukupolvi rakensi kasvulle vankan perustan, ja nykyinen sukupolvi toimii uudistajana sekä kansainvälistäjänä. Tämä palkinto on kunnianosoitus koko henkilöstölle ja yrityksen perustajalle Ville-paapalle, jonka idearikkuus ja sitkeys muodostivat yrityksen kulmakivet. Videossa korostuu perheyrityksen kehitys pienestä yrityksestä suureksi toimijaksi, joka pitää yllä perinteitä samalla kun se uudistuu ja kasvaa kansainvälisesti. MSK Groupin tarina on esimerkki perheyrittäjyyden voimasta ja sitoutumisesta arvoihin, jotka ohjaavat yritystä kohti tulevaisuutta.

Asiakkaan kommentit

”Vuoden perheyritys -videon kuvaukset sekä niihin liittyvä haastattelu eivät ole projekti helpoimmasta päästä. Laajasta materiaalista oli tiivistettävä kolmen sukupolven perheyrityksen tarina kiteytettynä ja omistajien ääni tiivistettynä muutamaan minuuttiin. Oneminstoryn kanssa tämäkin projekti toteutui täysin avaimet käteen -periaatteella. On hienoa, kun voi luottaa paitsi tekniseen laatuun, myös nopeaan ymmärrykseen siitä, miten hyvä tarina pääviesteineen rakentuu.”

Sini-Marja Ant-Wuorinen, Marketing Communication Specialist Ota yhteys OneMinStoryyn »

Katso myös

Yrittäjän lasisydän – Sini Majurin palkintoteos

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla, HR- ja rekryvideo

Granlund Opinnäytetyöt

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla, HR- ja rekryvideo

Plastex – Yrityksen esittely

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Equinix – maailman suurin konesalipalvelu rekrytoi

Kuvatut videot, HR- ja rekryvideo

Sensitiivisen datan käyttö tutkimuksessa – CSC

Tuotevideo, Animaatiovideo

Kuvitus luo rakennukselle tarinan

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla