YouTube-sarja tekee kasvisruoan tutuksi tuttujen vieraiden kautta

Kasvisruoan todellinen läpimurto laajemman yleisön arkikäytössä puuttuu koska koetaan, että eläinperäisiä proteiineja ei voi korvata. Naturlin valmisteiden avulla nykyinen käsitys voidaan muuttaa ja luoda uusi yhteinen oivallus kasvisruuasta, joka sisältää myös maukasta proteiinia.

Tästä lähtökohdasta lähdimme vaikuttamaan suureen yleisöön verkossa ruoanlaittoshowlla jossa mukana on julkisuuden henkilöitä ja yllättämään katsoja sillä, kuinka heille rakkaita ja kiinnostavia klassisia reseptejä voi oikeasti tehdä kasviproteiinituotteilla.

Kampanja eri medioissa ja sarja YouTubessa nostaa brändin ja kasviruokavalmisteet tunnettuuden uudelle tasolle yhdistämällä ne suomalaiseen kulttuuriin suosikkireseptien, sekä samaan tapaan tunnettujen henkilöiden kautta.  Vieraina jaksoissa nähdään mm. Kirsi Alm-Siira ja jääkiekon maailmanmestari Ville Peltonen. Näin luodaan yhteiskulttuurillinen oivallus kasviproteiinista ja -valmisteista todellisena vaihtoehtona.

Asiakkaan kommentit

"Loimme yhdessä kuluttajalle suunnatun brändillisen YouTube-sarjan. Työskentely oli helppoa ja saimme kaiken kuvauksien järjestyksistä YouTube-tilin avaukseen asti! Toiveemme kuultiin ja muutos pyyntöihin reagoitiin nopeasti ja toiveidemme mukaisesti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja tuloksetkin ovat olleen loistavat!"

Senni Hautala, Marketing at Fort Deli (part of Orkla) Ota yhteys OneMinStoryyn »

Katso myös

Asuntokauppa – Kiinteistömaailma

Tuotevideo, Animaatiovideo

Vuoden perheyritys on Lindström Oy

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

LYYTI – EVS Launch video

Kuvatut videot, Tuotevideo

Probitat saa kasvisruuan maistumaan mahtavalta

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Equinix – maailman suurin konesalipalvelu rekrytoi

Kuvatut videot, HR- ja rekryvideo

Canit – uusi applikaatio panttipullojen kauppaan

Tuotevideo, Animaatiovideo