Jonne ei muista kuinka hidasta on perinteinen asuntokauppa

Digitaalinen asuntokauppa on nopeaa ja paikasta riippumatonta, mutta asiakas ei välttämättä muista kuinka hidasta se perinteinen asuntokauppa olikaan. Se oli lähtökohta mistä lähdettiin kertomaan Kiinteistömaailman digitaalisen asuntokaupan lanseerauksesta ja palvelun toiminnasta. Kiinteistömaailma on edelläkävijä digitaalisessa asuntokaupassa ja hyödyistä muistuttaminen täytyi tehdä kiinnostusta herättävällä tavalla. Keinoksi valikoitui animaatiovideo.

 

Asiakkaan kommentit

"Tätä videota oli ilo tehdä. Antti ja tiimi sai hyvin kiinni mitä haettiin ja osasi rakentaa napakaksi ja viihdyttäväksi videoksi asiakkaan asuntokauppoja helpottavan prosessin. Se on kerännyt ansaittua huomiota ja kiitosta somessa ja oman väen keskuudessa."

Minna Kuusisto, Marketing Manager, Kiinteistömaailma Ota yhteys OneMinStoryyn »

Kiinteistömaailman yritysten esittely

OneMinStory tuotti Kiinteistömaailman yrittäjille keskitetysti tarjotun yritysvideon tuotannon, johon tarttui yli kymmenen ketjun tunnetuinta yritystä. Ohessa esimerkki Kiinteistömaailma Herttoniemen ja Viikin yrittäjältä.

Asuntokaupan mallivideo Kiinteistömaailmalle

OneMinStory toteutti Kiinteistömaailmalle mallivideon, joka on editointiprojektin muodossa jaettavissa kaikille Kiinteistömaailman yrittäjille ja heidän kumppaneille. Näin he voivat itse tai kumppaninsa avulla toteuttaa helposti mallin mukaisen videon. Grafiikoiden vaihdettavat elementit ja yksinkertainen kerronta ja asiakasta palveleva mahdollisimman havainnollinen kuvaustapa ovat mallivideoon kehitetyt perusajatukset, jotka ovat käytössä Kiinteistömaailman käytössä edelleen, vaikka brändin ilme on päivittynyt.

 

Katso myös

Sensitiivisen datan käyttö tutkimuksessa – CSC

Tuotevideo, Animaatiovideo

Pala – Uusi tapa myydä asuntosi itse

Tuotevideo, Animaatiovideo, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Lämpöhuolto – Animaatiovideo

Animaatiovideo, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Omista oma hotellihuoneesi – SSA Base

Tuotevideo, Animaatiovideo

Plastex – Yrityksen esittely

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Täsmälääketiede ja Genomikeskus

Animaatiovideo, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla