Premix on funktionaalisiin teollisuuden muovimateriaaleihin erikoistunut yritys, jonka kansainvälinen menestys on ollut kunnioitettavaa. Perheyritys on onnistunut voittokkaasti laittamaan kampoihin globaaleille konserneille suomalaisella erikoisosaamisella ja työllä. Meillä OneMinStorylla on ollut suuri kunnia olla osana tätä tarinaa videoiden muodossa. Olemme tuottaneet Premixille sekä animaatiovideoita että kuvattuja videoita.

Uuden palvelun julkaisu

Premixin uusin innovaatio on Preperm-palvelu, joka liittyy korkeataajuuslaitteisiin ja radiosäteilyyn. Käytännössä sitä hyödynnetään esimerkiksi puhelimissa ja tukiasemissa, sillä sitä pystytään helposti muokkaamaan käyttötarkoitukseen sopivasti.

Animaatiovideo staattisesta sähköstä

Mr. Premix seikkailee Mr. Statixin kanssa kun staattiseen sähköön liittyviä ratkaisuita esitellään oheisella videolla. Animaatiovideo on usein ylivoimainen keino esittää havainnollistavasti, selkästi ja viihdyttävästi hankalaltakin kuulostavia asioita, jä tämä video on saanut tunnustusta myös koko staattisen sähkön ilmiön esittämisestä.

Tekniset perusteet pähkinänkuoressa

Senior R&D Manager Dr. Antti Helminen kertoo PREPERM®’n uniikeista ominaisuuksista.