Fiksuvesi on malliesimerkki menestyvästä kasvuyrityksestä, jonka vauhti on ihailtavaa. Osana palveluidensa myyntiä sekä yrityksen markkinointia Fiksuvesi käyttää videoita erittäin aktiivisesti. Meillä OneMinStorylla on ollut suuri kunnia olla mukana menestystarinassa luotettavana kumppanina. Yhteistyössä olemme tuottaneet jo useita menestyksekkäitä videoita ja yhteistyö jatkuu. Olemme toteuttaneet yhdessä niin animaatiovideon, opastusvideon, rekrytointivideon kuin televisiospotinkin. Lisäksi Fiksuvesi on näkynyt AntinStory-videosarjassamme.

Yritysvideo

Fiksuvesi on hyödyntänyt yritysvideotaan erittäin monipuolisesti paitsi sosiaalisessa mediassa, myös päivittäisessä myyntityössä. Videota jaetaan ja näytetään aktiivisesti ja se on kerännyt paljon positiivista palautetta. 

 

Rekrytointivideo

Keskeinen tekijä kasvuyritykselle on osaava ja menestyksekäs myyntihenkilöstö, ja yrityksen kasvaessa onnistuneet rekrytoinnit ovat avainasemassa. Osana yrityksen kasvua uusia myyjiä tarvittiin ja rekrytointikampanjaa varten toteutettiin oheinen video. Innovatiivisen jakelun ja laadukkaan videon ansiosta kiinnostus työtehtävää kohtaan kasvoi valtavasti – video keräsi n. 350 kommenttia Facebookissa.

 

Opastusvideo

Televisiospotti

AntinStory & Fiksuvesi @ Voitokas Video