OneMinStoryn Uusi Asiakkuusmalli-kehityshanke EU:n ja ELY-keskuksen tuella

OneMinStory (Luoda Production Oy) käynnisti hankkeen 2022 joka päättyi 2023, jonka tavoitteena oli tukea yrityksen kasvua ja kansainvälistymistä kehittämällä sisäisiä toimintamalleja. Hankkeessa tunnistettiin tarve siirtyä projektimuotoisesta toiminnasta jatkuvien asiakkuuksien malliin. Aiemmin yritys nojasi pitkälti inbound-myyntiin, mutta oivalsi, että jatkuvien asiakkuuksien saavuttaminen edellytti myyntiorganisaation uudistusta. Tämän seurauksena yritykselle rakennettiin outbound-myyntiprosessi, määriteltiin myynnin mittarit, roolit ja johtamismallit sekä suunniteltiin asiakkuusprosessi. Lisäksi Luoda Production Oy:lle kehitettiin myyntiorganisaatiota tukeva markkinointistrategia.
Kansainvälistymisen polkua valaistiin tekemällä markkinaselvitys Hollannissa, minkä pohjalta luotiin kansainvälinen markkinointi- ja myyntistrategia. Yhteys palvelun vientiä ja jatkokehitystä varten löytyi Yhdysvalloista.
Hankkeen myötä Luoda Production Oy oli valmis solmimaan jatkuvia asiakkuuksia ja toteuttamaan palveluitaan uusien prosessien avulla. Hankkeen päätavoitteena oli yrityksen kasvun, kansainvälistymisen ja jatkuvan tulovirran mahdollistaminen, mikä puolestaan tehostaa asiakasyritysten videotuotantoa ja parantaa Luoda Productionin kilpailukykyä merkittävästi.

Funded by EU + lippu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *