Videotuotantoyhtiö verkossa arviodaan yhtä nopeasti kuin ananas torilla.

Videotuotantoyhtiö OneMinStoryn ilmeen suunnittelu lähti siitä, että edellinen ilme oli vanhentut. Yhteydenottoja verkkosivujen kautta ei enää tullut samaan tapaan kuin silloin, kun sivut olivat uudet ja kaveritkin niitä vielä kehuivat.

Logo

Uusi logo tilattiin Jussi Korhoselta. Jussi on kokenut kuvittaja. Kaikkea silti kokeiltiin. Lopulta istuimme luonnoksen äärellä Jussin keittiössä  hiljaisuuden vallitessa noin minuutin putkeen. Minuutti riittää. Lopputulos on siis paras ja ainoa logo meille ja toivon, että se muuttuu osaksi elämäämme vielä vuosikymmeniksi.

Sivut

Päätettiin, että otetaan uudet sivut sellaisilta tekijöiltä, jotka tekevät niitä ihan päivätyökseen ja tykkäävät siitä. Haavin pohjalle jäi mm. digitoimisto Aucor. Laitoin lomakkeen syrjällle viestiä heidän sivuillaan ja eikös sieltä myyjä soittanutkin parin tunnin kuluessa. En kuullut myyjän nimeä, mutta aloin silti auliisti kertomaan huoliani. Huomasin ajattelevani, että onpa näillä hyvä myyjä, tuntuu tietävän asioista. Hän kuunteli ja puhui rauhallisesti, eikä ollut aina heti samaa mieltä kaikesta. Puolisen tuntia kerroin asioitani hänelle. Sen jälkeen peli oli oikeastaan selvä.

Iso havainto oman työni kannalta oli, kuinka jännittävää merkittävän markkinointi-investoinnin tekeminen on tilaajan housuissa seisovalle. Huomasin jännittäväni oikean valinnan tekemistä enemmän kuin oman asunnon ostamista. Hassua.

Kun sain mailia samaiselta myyjältä, huomasin, että sehän olikin Aucorin toimari Janne Jääskeläinen, johon olin törmännyt twitterissä useasti. En suoraan muistanut, että Janne oli Aucorista ja toisin päin. Hyvä tyyppi twitterin perusteella muistaakseni ja yrityskin oli jossain siellä nähty. Klassinen esimerkki sisältömarkkinoinnin toiminnasta tosielämässä ja -aivoissa 🙂

Näistä sivuista tuli reippaan ja sitoutuneen prosessin kautta mitä tuli. Kiitos Aucorille nohevasta toteutuksesta videotuotantoyhtiön erityistarpeet huomioiden. Kiitokset myös rakkaalle kolleegalleni Antti Rossille kipakoista design-kommenteista. Aika näyttää miten sivut toimivat uusille asiakkaille ja mihin suuntaan ne kehittyvät. Nykyiset asiakkaat ja kumppanit ovat tykänneet.

Kommentit (3)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *