Sisällöksi animaatiovideo OneMinStorySisällön tekemisen ongelma ja animaatiovideo

Kaikki markkinoivat työnsä yhteydessä jotain jollekin. Sisällön tuotanto on universaali onglema työyhteisöissä tänä päivänä.  Jos kohderyhmäsi on yrityksissä ja organisaatiossa työskentelevät ihmiset heistä se tuntuu suurin piirtein samalta kuin sinusta.

Tunnelmat menevät about näin:

  • Paine tulosten tekemiseksi on aina läsnä, eikä aikaa ole turhiin projekteihin.
  • Tiedätään, että sisällön tuotanto on tarpeen, mutta samaan aikaan tuntuu siltä, että suuri osa sisällöstä omassa sosiaalisessa verkostossasi on enemmän turhaa, kuin kivaa tai hyödyllistä.
  • Edellisen pohjalta tuntuu vaikealta päättää minkälaista sisältöä kannattaisi tehdä, jotta se tuottaisi iloa ja asiakkuuksia, eikä olisi vain tylsää ja veisi aikaa ja rahaa.

Mitä sinä itse työpäivän lomassa, tai töiden jälkeen voisit haluta nähdä sosiaalisessa mediassa? Haluaisitko ladata pikaoppaan liidien generoimisesta? Voi olla että tunnet muutaman, jotka voivat haluta, mutta yleisesti ihmiset eivät halua mitään vaikeaa, pitkää tai tylsää. Eikö niin?

Melkein kaikki haluavat jotain kivaa, selkeää, helposti lähestyttävää ja jos on kysymys työstä, uutta ja erilaista. Työhön liittyvät sisällöt karsitaan valikoimalla ne relevanssin mukaan. Jos aiheessa tai sisällössä ei ole mitään uutta, se sivuutetaan tai klikataan heti pois. Toisaalta kaikki uusi ja mahdollisesti kiinnostavasta lähteestä tuleva sisältö on katsottava, ja on perin ilahduttavaa, jos se hyvää. Silloin sitä voi ja kannattaa myös jakaa.

Mitä sisältöä sitten kannattaisi tehdä? Blogikirjoitukset on hyvä tapa, mutta jossei niitä ehdi tekemään kuin kerran puolessa vuodessa, ei niitä juuri kukaan lue, kun ei synny otetta yleisöön, eikä sille kirjoittamiseen.

Itse tehtyihin videoihin menee yllättävän paljon aikaa, ja niistä puhutaan yllättävän vähän. Videotuotannon oppiminen vie aikaa, eivätkä harjoitustyöt ilahduta yleisöä.

Saanko ehdottaa yhtä ratkaisua: Mikset tee animaatiovideota? Se on kiva, erilainen, selkeä ja lyhyt. Sillä voi kommunikoida ihan mitä vain ja miten vain: Voiko pikaopas lentää kuuhun? Animaatiossa voi. Voiko animaatiolla esitellä näkymättömän ja haastavan asian mukavasti alle minuutissa. Kyllä voi.

Et osaa tehdä animaatiovideota itse. Se tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse tehdä sitä itse, vaan on kaikkein järkevintä tilata se meiltä. Näin voit onnistua ensimmäisellä kerralla, koska me olemme jo opetelleet tekemään animaatiovideoita. Me tykkäämme keksiä ideoita ja ratkaisuita markkinointisi haasteisiin animoidulla videolla ja suunnitella kanssasi parhaan mahdollisen videon.

Esim. tällaisen videon voisit kertoa asiakkaallesi.

Lisää animaatiovideoita löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *