miksi videotuotanto arvokkaita

Jos työskentelet hiilikaivoksessa, painat luultavasti päivästä päivään työtä, kaivaen mahdollisimman tehokkaasti eteenpäin. Mutta jos yhtenä päivänä sinua pyydetään etsimään samasta kaivoksesta timantteja, veikkaan, että suhtautumisesi työn tekemiseen muuttuu äkisti.

Kaikki asiat eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset, ja asioiden arvot ihmisille vaihtelevat yksilökohtaisesti.

Tavoitteena läpimurto

Teen työkseni videoita. Ajattelen, että työni perimmäinen tarkoitus ei ole vain videon tuottaminen. Tahdon tiivistää yrittäjien ja yritysten työntekijöiden olennaisen tekemisen kiinnostavalla tavalla, koska tahdon tarjota heille mahdollisuuden läpimurtoon. Tahdon tarjota sen sekä heille, että heidän asiakkailleen, koska heidän välisen välinpitämättömyyden muurin voi murtaa, ja heidät voi kannattavalla tavalla yhdistää, vain oivallus molemmin puolin hyödyllisestä suhteesta.

Jumahtaminen uhkaa meitä kaikkia!

Tahdon erityisesti auttaa sitkeitä, hyvää tahtovia, ahkerasti työtä tekeviä, intohimoisia ja lahjakkaita tekijöitä yrityksissä, jotka ovat päässeet tietylle asteelle, mutta eivät jostain syystä ole vielä päässeet murtautumaan sille seuraavalle, tärkeälle tasolle.

Koska sinäkin olet joskus kokenut sen, tai ainakin nähnyt sen tapahtuvan kaverille: Jumahtamisen. ? Hassua tavallaan. Eikö olisi matemaattisesti todennäköistä, että henkilö, joka on menestynyt hyvin ja päässyt eteenpäin useita kertoja, pääsisi eteenpäin nytkin? Mutta niin ei vain läheskään aina tapahdu. Monet, turhan monet – jäävät jumiin. Paikkoja minne menestyä ja murtautua on kyllä tarjolla niin paljon, kuin maailmassa on uutta markkinaa otettavana.

Markkinoinnin ja myynnin päätökset ratkaisevat

Jos tuote on hyvä, sen menestys riippuu ainoastaan markkinoinnista ja myynnistä. Se missä menestys hävitään tai voitetaan on päätökset siitä, miten markkinoidaan ja myydään. (Tai niiden päätösten puutos.) Logistiikalla ja kaikella on osansa menestyksessä, mutta logistiikkaa ei päästä edes kokeilemaan, jos ei myydä mitään. Tässä kohtaa tahdon auttaa. Koska toiset teot, päätökset ja asiat eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset, on tehtävä valintoja ja valittava se arvokkain asia mihin käytetään resurssit. On pystyttävä löytämään ja jakamaan ne muutamat asiat jotka ovat arvokkaita asiakkaalle. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta arvo ei ole yksiselitteistä, vaan päinvastoin, täysin yksilökohtaista. Siksi

arvoa voidaan luoda vain tekemällä hyödyllinen asia toiselle kiinnostavaksi.

Sitä varten asia on näytettävä kiinnostavassa tarinassa, joka sisältää myös yrityksen hengen ja tarkoituksen, eli sen brändin, jotta siihen voidaan henkilökohtaisesti luottaa.

Meidän valintamme on video

Markkinointimahdollisuuksia on paljon. Missä on se arvokkain, olennaisin vaihtoehto? Itse olen valinnut alun perin toisten perustajien kanssa tämän yrityksen tehtäväksi minuutin videon toteuttamisen, ajatuksesta läpimurtoon. Sitä varten valitsen kumppanimme ja verkostomme jäsenet. Vaikka teemme paljon erilaista videotuotantoa, uskon edelleen siihen, että suurin mahdollisuus niiden ihmisten auttamiseksi joita haluan auttaa, on paras mahdollinen introvideo heidän asiaansa. Olemme onnistuneet siinä useasti, mutta emme läheskään niin monta kertaa, ettei nälkää tähän asiaan olisi vielä pitkästi jäljellä.

Lyhyt tiivistävä video on selkeä päätös, joka on mahdollista saada aikaan yrityksessä, missä on harvoin aikaa, uskoa ja resursseja tehdä markkinointi-investointeja.

Tie läpimurtoon on olennaisen päivittäinen etsiminen

Tahdon, että tarjoamme todellisen mahdollisuuden läpimurtoon. Sitä varten etsin päivittäin olennaista omassa työssäni. Laatu ei synny yhdellä iskulla, yhdessä päivässä, eikä yhdellä päätöksellä. Se syntyy yksittäisistä pienistä menestyksistä päivittäin, varsinkin väärien asioiden rohkeasti tekemättä jättämisestä – oikeiden hyväksi.

Jakelu on tärkeää

Juuri nyt työskentelen videoiden jakelun kanssa, koska se on asiakkaamme läpimurrolle yhtä olennaista kuin hyvä sisältö. Tuskin kukaan voi väittää, ettei sisällön jakelutapa vaikuta kokemukseen. Hyvää sisältöä me osaamme jo tehdä ja niin osaa muutama muukin. Silti hyvät videot eivät tuota aina läpimurtoja. Arvokkain osa minulle on se, että oikea ihminen kokee ja näkee hyvän videon, joka tuottaa hänelle oivalluksen uuden asian roolista hänen elämässään. Eikä sitä voi kokea, jos sitä ei näe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *