Videomarkkinointi tarjoaa jatkuvasti kiinnostavaa sisältöä

Videon merkitys sisältömarkkinoinnin työkaluna on kasvanut viime vuosina. Videosta onkin tullut  digitaalisen markkinoinnin tärkein sisältömuoto ja YouTubesta nopeimmin kasvava some kanava 35-55 vuotiaiden keskuudessa Suomessa. Oikein suunniteltu video on työkalu jolla voit luoda kiinnostusta tuotteitasi tai palveluitasi kohtaan, kasvattaa brändisi tunnettuutta tai saavuttaa enemmän relevantteja työnhakijoita. Ostajat ja työnhakijat tutustuvat yritykseen, sen tuotteisiin ja palveluihin mielellään videon välityksellä. Videon parissa vietetään aikaa jopa kymmenen kertaisesti tekstipohjaiseen sivustoon verrattuna.

Näistä eduista huolimatta video sinällään ei kuitenkaan ole automaattinen tie onneen. Yksittäisen hiotun brändivideon tuottaminen ei riitä luottamuksen rakentamiseen, ja menestynyt videomarkkinointi vaatiikin tasaisesti uutta ja kiinnostavaa sisältöä. Monella markkinoinnista ja viestinnästä vastaavalla ei kuitenkaan ole aikaa tai osaamista toistuvan ja korkealaatuisen videon tuottamiseen.
OneMinStoryn Jatkuva videotuotanto on avaimet käteen -palvelu, jonka avulla tarjoat kanavallasi jatkuvasti ja johdonmukaisesti uutta, strategiasi mukaista laadukkaasti ja kiinnostavasti tuotettua videosisältöä myynnin, markkinoinnin tai vaikkapa rekrytoinnin tueksi julkaistuna aina hyödyntäen kanavan hakutyökalujen optimaalista käyttöä.

Ota yhteyttä

Videomarkkinointi tukee tavoitteitasi rakentamalla luottamusta sinun ja kohderyhmäsi välillä

Oli tavoitteenasi kasvattaa myyntiä, rakentaa brändisi tunnettuutta, tavoittaa laadukkaampia työnhakijoita tai keventää asiakaspalvelusta syntyviä kustannuksia, video on loistava työkalu näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyvin toteutettu video rakentaa luottamusta ratkomalla kohderyhmäsi ongelmia ja vastaamalla heidän kysymyksiinsä kussakin ostopolun vaiheessa.

Ei kannata kuitenkaan olettaa, että yksittäinen video voisi vastata kaikkiin kohderyhmäsi esittämiin kysymyksiin. Jatkuvan videotuotannon tavoitteena onkin luoda alati kasvava videokatalogi joka ohjaa asiakkaasi kohti ostopäätöstä, yksi kysymys kerrallaan. Video onkin kuin 24/7 työskentelevä asiantuntija tai myyjä joka on palvelemassa asiakastasi vuorokauden ympäri!

”Videon avulla olemme saaneet tärkeään viestiimme lisää kiinnostavuutta. Tahtotilamme on olla ymmärrettävä asiantuntija ja tämä on auttanut siinä tavoitteessa hienosti!”

Jaakko Yli-Säntti, Toimialajohtaja, Sweco Asiantuntijapalvelut.

Hyvin suunniteltu video voidaan pilkkoa useaksi eri sisältöpalaksi

Kriittinen osa onnistunutta videomarkkinointia on tuotetun materiaalin tarkoituksenmukainen jakaminen verkossa ja sosiaalisen median alustoilla. Tämä sisältää sekä alkuperäisen videon, että siitä johdettavien sisältöpalojen (blogit, postaukset, kuvat, lyhyet klipit) jakamisen. Onkin hyvä huomioida, että sosiaaliset mediat preferoivat aina natiiveja sisältöjä.

Hyvin suunniteltu video voidaankin pilkkoa useaksi eri sisältöpalaksi jotka julkaistaan relevanteille some-alustoille natiivisti. Tämä maksimoi videosi näkyvyyden ja kunkin videon tuotannosta saatavan arvon. Ei kuitenkaan ole tarpeeksi, että ryhdyt miettimään julkaisuja videon tuottamisen jälkeen. Tämä prosessi tulee tehdä jo sisältösuunnitelmaa valmistellessa sillä tämä mahdollistaa kunkin sisällön huomioimisen alkuperäisen videon käsikirjoituksessa.

Jatkuva videotuotanto prosessi landing page

Datan avulla entistä parempaa videosisältöä

Puhuttiin sitten verkkosivuista, YouTubesta tai muusta sosiaalisen median alustasta, systemaattisella sisällöntuotannolla ei ole merkitystä ellet mittaa sisällön tehokkuutta ja tee muutoksia sisältöön datan pohjalta. Kriittinen osa Jatkuvaa videotuotantoa onkin jo julkaistujen videoiden analysointi ja tästä saatavan datan hyödyntäminen uusien videoiden suunnittelussa ja tuotannossa.

Analysoitaessa videota tutkimme muun muassa kuinka tehokkaasti se saa kohderyhmäsi edustajat klikkaamaan, kuinka pitkään se saa pidettyä katsojan huomion ja kuinka hyvin video onnistuu yrityksesi strategisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Näin palvelu toimii

Jatkuva videotuotanto on avaimet käteen -palvelu jossa OneMinStory suunnittelee, tuottaa, editoi ja julkaisee videot puolestasi. Julkaisun jälkeen analysoimme videon toimivuuden ja suunnittelemme seuraavat sisällöt tästä saatavan datan pohjalta.

Videotuotannon ammattilaisemme varmistavat laadukkaan lopputuloksen ilman, että sinun tulee ostajana käyttää aikaa prosessin hallintaan tai sisällön pohdintaan. Vaikka Jatkuva tuotanto toimii avaimet käteen -periaatteella, suosittelemme kuitenkin, että videon esiintyjinä käytetään yrityksen omia asiantuntijoita, koska videon ideana on rakentaa luottamusta sinun ja sidosryhmiesi välillä!

Alla olevasta kuvauksesta näet miten OneMinStoryn Jatkuva videotuotanto toimii ja mitä vaiheita prosessiin kuuluu.

OneMinStory jatkuva videotuotanto palvelun kuvaus vaiheittain nuolikaaviolla

Ota yhteyttä

Referenssit

Fort Deli & Naturli – Kasvisruokaa kaikille

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Sweco – Asiantuntijapalvelut videolla

Tuotevideo, Animaatiovideo, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Luoto Company – Intro

Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla, HR- ja rekryvideo

Plastex – Yrityksen esittely

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Premix MyJob – rekryvideot

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla, HR- ja rekryvideo

Case Fiksuvesi

Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla

Aalto-yliopisto

Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla, HR- ja rekryvideo
OneMinStoryn videotuotanto: Aalto-yliopisto video

Case Premix

Kuvatut videot, Yritysvideo ja sisältömarkkinointi videolla, HR- ja rekryvideo

Rekryä videolla – Kotikolmoset

HR- ja rekryvideo