Suomen suurimmalla Drone-laivueella ilmakuvaus onnistuu

Verkostostamme löytyy aina sopiva tekijä ja kalusto kaikkiin ilmakuvauksen tarpeisiin

Ilmakuvaus nostaa videosi tunnelman alussa, lopussa tai oikeastaan missä tahansa huippukohdassa. Upeat ilmakuvat ovat aina yhtä sykähdyttäviä ja vaikuttavia, ja nostavat videosi… noh, uusin sfääreihin. Ilmasta käsin esittelet helposti esimerkiksi tietyn alueen kokonaan sekä sen rakennukset nopeasti ja näyttävästi, ilman selityksiä. Ilmakuvaus soveltuu hyvin monipuolisesti erilaisiin videoihin, vain taivas on rajana.

OneMinStoryn verkostosta löytyy n. 20 ammattitason dronea, eli nelipropellista kamerakopteria ja niiden käyttäjät valtakunnallisesti kaikkialle Suomeen. Ilmakuvattu video kohteestasi on vain yhden puhelinsoiton tai sähköpostin päässä! Ota yhteyttä!

CASE LÖYLY

Helsingin Hernesaareen avattu Löyly on uniikki rakennus ja kokonaisuus, joka on mahdotonta esittää pelkkänä valokuvana. Video on luontevin tapa tuoda yksityiskohdat ja kokonaisuus eheänä kokonaisuutena esille, ja ilmakuvaus korostaa sen moniulotteisuutta ehdottomasti parhaiten. 

 

CASE KIINTEISTÖMAAILMA

Ilmakuvaus auttaa katsojaa hahmottamaan kokonaisuuksia ainutlaatuisella tavalla. Metodi onkin erinomainen, esimerkiksi asuntoalueiden esittelyssä. Tästä esimerkkinä Kiinteistömaailman video Helsingin Myllykylästä.