Markkinointipäällikkö Senni Hautalan mielipide hyvästä videosta

Ammattilaisen ajatuksia videosta

Senni Hautala, Marketing Manager työskentelee ruokabrändien ja -tuotteiden kanssa Fort Delissä. Senni kertoo millainen on hänestä hyvä video, mitkä videotrendit yleisöä juuri nyt tuntuu kiinnostavan, ja millaisia videoita heillä on Fort Delissä suunnitteilla.

Millainen on hyvä video?

Pirtsakka, -mukaansa tempaava, -iloinen, tunnetta, -inspiroiva.
Hyvä video palvelee sitä tarkoitusta mihin se on tilattu, ja jos mietitään markkinointia ja miten me saadaan ihmiset sitoutumaan sinun brändiin on se, että mielleyhtymä on positiivinen. Haluaisin viedä videoiden käyttöä kuluttajia ja asiakkaita osallistavaan suuntaan. Se, että jos tehdään vaikka reseptivideoita ruualla, että asiakkaat ja kuluttajat haluaisi kokeilla niitä.

Mikä yleisöä kiinnostaa juuri nyt? Videotrendit

Musta tuntuu, että tässä on vähän kahtiajakoa. Halutaan sitä nopeaa sisältöä mitä ahmia, mutta myös on se, että halutaan sitä semmoista ajatuksellista videoo ja vähän ehkä sarjamaista, mitä keskittyä ja katsoa, missä on kiinnostavaa sisältöä se koko 15 minuuttia vaikka. Yleisöä kiinnostaa myös kotikutoinen eikä niin loppuun asti hiottu. Siellä voi tulla typoja, sä voit kielellisesti takellella, leikkauskulmat on vähän erilaisia, kuvataan käsikameralla.

Mitä videoita Senni suunnittelee Fort Delille tällä hetkellä?

Yritysvideota on mietitty sen päivittämistä lähinnä, koska muutoksia on tapahtunut meidänkin yrityksessä ja yritysvideo on siisti tapa aloittaa palaverit vaikka uusien asiakkaiden kanssa. Lyhyt video siitä mitä te teette tuo niin paljon enemmän sitä mielikuvaa kuin pelkkä still-presis. Mutta myös on tosi mielenkiintoisia tuoteprojekteja tulossa uusia,  minkä kanssa tullaan projektoimaan. Kyllä suosittelen kokeilemaan videotuotantoa ammattilaisten kanssa, missä saat tarvittavan avun siihen, että mitä tehdään, kenelle, miksi ja että lopputulos näyttää juuri siltä kuin sen pitääkin, oli se sitten se kotikutoinen tai ammattimaisempi produktio.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *