Jatkuvaa video- ja sisällöntuotantoa

Sisältöjen hyödyntäminen verkossa vaatii jatkuvasti uutta kiinnostavaa sisältöä. Markkinoinnista ja viestinnästä vastaavan työaika ei usein riitä toistuvaan, korkeatasoiseen videotuotantoon. OneMinStoryn Expert Marketing™  -on jatkuva video- ja sisällöntuotantopalvelu yrityksille ja yhteisöille. Suunnitelmallinen ja ostopolun analyysin mukaan asiakkaita hyödyttävä sisältö toteutetaan tekemistä, palveluita, tuotteita, asiantuntijoita ja asiakkaita kuvaten. Materiaalia, sekä siitä jalostettua sisältöä kertyy jatkuvasti julkaistuna eri kanaviin, suunnitelman ja uusimman tiedon mukaan sinne missä asiakkaasi sitä ostopolullaan tarvitsevat.

Ota yhteyttä

Videotuotannon avulla voi luoda kerralla monta sisältöä

Laadukkaan videotallenteen kuvausprosessi kannattaa hyödyntää myös muiden materiaalien tuotantoon. Esimerkiksi valokuvat ja videosta litteroidut haastattelut toimivat blogiteksteissä, ja videoista saa myös aiheita ja ideoita sosiaalisen median sisältöihin.
Kun sisältöä tehdään jatkuvasti aiemmasta materiaalista syntyy sisältökirjasto, josta voidaan rikastuttaa uusia videotuotantoja ja teksti- sekä valokuvasisältöjä tarpeen mukaan.

Kuvassa oneminstory expert creativen tuottamat eri sisällöt infograafina

Asiakkaan tarpeet ostopolulla ovat sisällöntuotannon lähtökohta

Suunnittelemme teille sisältöohjelman ostopolkujen kartoituksen pohjalta ja sisällöt tuotetaan sen mukaisesti.  Olennaista on aluksi luoda sisältöjä ostopolun kaikkiin tärkeimpiin vaiheisiin. Aiheina sisällöille voivat olla esimerkiksi: Tuotejulkistus, yritys- tai tuotevideo, tutkimus- tai kehitysprojekti ja sen tulosten esittäminen, asiakasyhteistyö, juhlat, asiakasreferenssi, yrityksen historia, tuotteen yksittäinen piirre ja sen suunnittelija, osaston toiminta, rekrymarkkinointi, kiinnostava henkilöbrändi ja hänen toimenkuvansa ja rooli tiimissä. Jatkuvasta tuotannosta ja sen vastaanotosta opitaan jatkuvasti, ja toimitaan se mukaan yhä paremmin.

”Videon avulla olemme saaneet tärkeään viestiimme lisää kiinnostavuutta. Tahtotilamme on olla ymmärrettävä asiantuntija ja tämä on auttanut siinä tavoitteessa hienosti!”

Jaakko Yli-Säntti, Toimialajohtaja, Sweco Asiantuntijapalvelut. Katso referenssi:

animaatiovideo jossa esitellään swecon kumppanuusmallia

Kilpailuedun ydin ovat asiantuntevat ihmiset, myös videolla

Asiantuntemusta on kertoa asiastaan merkittävällä ja oivalluttavalla tavalla. Vain ohjattu prosessi ja ammattilaiset voivat varmistaa, että jokainen onnistuu siinä vuorollaan. Asiantuntijat ovat yrityksen ydin ja käytännössä sen asiakkaalle tarjottavan kilpailuedun aidoin lähde.  Ihmiset ovat myös käytännössä loputon kiinnostavan sisällön lähde.

Reaaliaikainen asiakastieto ja -ymmärrys

Sisältöjen kulutusdataa voi myös ajatella kaikuluotaimena. Ilman jatkuvaa sisällöntuotantoa menetät olennaisen kosketuksen asiakasymmärrykseen ja markkinan kehitykseen. Voit käyttää tätä tietoa kaikessa liiketoiminnan päätöksenteossa, tuotekehityksestä strategisiin valintoihin. Todellinen tunne markkinasta tulee välittömästi sisällön julkaisun kautta. Toki oman sisällön antamaa dataa, ja sitä kuluttavien asiakkaiden reaktiota täytyy osata tulkita. Sisältöpalveluun kuuluu aina mukaan selkeä raportointi. Raportointi sisältää sisällöntuotannon asiantuntijamme näkemyksen yleisön reaktiosta ja sen perusteella juuri teidän markkinanne tämän hetkisestä liikkeestä ja suunnasta. Jatkuva sisällöntuotanto tuo asiakasymmärryksen avulla merkittävää etua liiketoimintaa.

Ota yhteyttä

Referenssit

Videosarja luonnon monimuotoisuudesta – Helsingin yliopisto

Kuvatut videot, Opastusvideo, tutorial

Sweco – Asiantuntijapalvelut videolla

Tuotevideo, Animaatiovideo, Yritysvideo

Luoto Company – Intro

Yritysvideo, HR- ja rekryvideo

Plastex – Yrityksen esittely

Kuvatut videot, Yritysvideo

Premix MyJob – rekryvideot

Kuvatut videot, Yritysvideo, HR- ja rekryvideo

Case Fiksuvesi

Yritysvideo

Aalto-yliopisto

HR- ja rekryvideo
OneMinStoryn videotuotanto: Aalto-yliopisto video

Case Premix

Kuvatut videot, Yritysvideo, HR- ja rekryvideo

Rekryä videolla – Kotikolmoset

HR- ja rekryvideo