Miksi videoita ei yrityksissä tehdä jatkuvasti, vaikka hyödyt ovat tiedossa?

Puhumme yritysten päättäjien kanssa päivittäin videotuotannosta. Ymmärrämme yskän: Ei ehdi, ei kerkii, ja maksaa liikaa! Videoiden tekeminen vie aikaa ja niihin täytyy keskittyä, eikä osaamista tai resursseja oikein tahdo riittää.dokumenttivideon 5 +1 syytä lista

Parempi ratkaisu on olemassa! Haluatko tietää, miten saat markkinoinnin parhaimman diilin? Dokumenttivideon palveluna sinulle! Kyse on aivan uudesta tavasta ajatella. Lopputuloksena on näkyvää ja jatkuvaa läsnäoloa, oppimista ja kasvua monella saralla, lopulta myös viivan alla.

Voit saada trendikkäät ja nopeat dokumenttivideot helposti palveluna

  1. Vain yksi kuvauspäivä kuukaudessa – sinä valitset päivän: Ei vie tuhottomasti aikaa, jolloin voit keskittyä edelleen tärkeimpään, eli yritykseesi.
  2. Tulee tehtyä videoita: Ei ole enää mikään uutinen, että videot houkuttelevat, kiinnostavat ja vaikuttavat. Minidokumenttisarjalla varmistetaan laadukas näkyvyys ja jäädään todella sidosryhmien mieleen, mutta myös Googlen ja YouTuben mieleen:

3. Ole oman alasi Madventures: dokumentaarinen ote on aitoa, rehellistä ja tuoretta, jolloin se kiinnostaa enemmän, kuin liian harkittu ja siloteltu kiiltokuvamainen lopputulos. Näytä rehellisesti, mistä yrityksessäsi on oikeasti kyse!

4. Nopeasti ja tehokkaasti ajankohtaista materiaalia: Kuvaamme aamupäivällä ja editoimme viimeistään seuraavana päivänä. Video on tehokkaasti tuotettu, kuitenkaan laadusta tinkimättä!

5. Toisto ja jatkuvuus sitouttavat: Parhaimmillaan sarjan seuraavaa osaa jäädään odottamaan, kuin tv-sarjan seuraavaa tuotantokautta! Kiinnostava tarina yhdistettynä jatkuvuuteen on kuin yritysmaailman laatusarja.

+ Edelläkävijyys: Liian harva yritys on tuottanut edes yhtä videota, saati videosarjaa. Ole edelläkävijä!

Sinulle joka et kaipaa uusia projekteja

Tarkoituksena ei ole käynnistää vaivalloisia ja raskaita projekteja, vaan sen sijaan tehdä jatkuvasti ja oppia videon teon yhteydessä yrityksestä ja sen tarinasta. Aitoa, räiskyvää ja roiskuvaa – mikä parasta, hinta on kukkarolle kevyempi ja tekeminen on hauskaa. Käsikirjoitus syntyy paikan päällä.

Ohessa joitakin  jo dokumenttivideota palveluna tilaavien asiakkaidemme viimeisimpiä videoita:

Etelä-Suomen Lämpöhuolto tekee Kaukolämpölaitteiden huoltoa ja asennusta, myös Ville Valolle:

Gapps tekee yritysten tiedon hallinnan ratkaisut Googlen välineillä. Maksaa voi vaikka innovaatiosetelillä:

Envera hakee huippumyyjää Fiksuvesi – palvelulle, ihan tosissaan.

Kaksi yllä olevista videoista on muuten ollut viraali-ilmiöitä Facebookissa (yli 17 000 orgaanista katselua/video)
 

Mitä maksaa dokumenttivideo, ja miten se tehdään?

  • Kuvataan aamupäivällä ja leikataaan valmiiksi iltapäivällä. Viilataan vielä seuraavana päivänä tarvittaessa viimeiset korjaukset kuntoon.
  • Dokumenttivideon saat tähän tapaan alle tonnilla kuussa.
  • Voimme myös julkaista videon / videot (yhteensä saadaan aikaan noin minuutti valmista tavaraa) SEO-optimoidusti ja tekstitetysti teidän tai meidän YouTube-tilille. Sama tekstitystiedosto toimii Facebookissa.
  • Tai sitten file vain teille, ja julkaisette itse.
  • Sopimus toistaiseksi – lyhennysvapaita välikuukausia voidaan sovitusti pitää halvaannuttavan ramppikuumeen iskiessä.
  • Jokaiselle yritykselle aito mahdollisuus aloittaa videoiden tekeminen!

Kaipaatko korkeampaa laatua dokumentaariseen videoosi?

Tuntuiko liian rosoiselta? Voimme keskittyä myös pidempään dokumentaarisen videon tekemiseen. Katso esim. case-tarina Teetta Kalajon ja Potential Project Finland Oy:n  dokumentaarisesta mainosvideosta. Tarkemmin suunniteltuja ja käsikirjoitettuja videoita löydät yritysvideoiden alta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *